Aktywne Wpisy
marnobrody +782
#sejm
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#!$%@? GDZIE TA OBNIŻKA PODATKÓW BYŁA BO CHYBA PRZESPAŁEM 8 LAT
#!$%@? MATEUSZ NIE KŁAM TAK MOCNO BO BOLI
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#!$%@? GDZIE TA OBNIŻKA PODATKÓW BYŁA BO CHYBA PRZESPAŁEM 8 LAT
#!$%@? MATEUSZ NIE KŁAM TAK MOCNO BO BOLI
mam_spanko +315
#gotujzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #wygryw #zwiazki
Ten bigos całkiem dobrze wygląda.
Ze wzrostem ciśnienia rośnie temperatura wrzenia. W takim szczelnym szybkowarze masz wyższe ciśnienie i w nim woda może mieć np. 130 stopni zamiast 100, wyższa temperatura --> szybsza obróbka.
Po co Food Emperor polewał krawędź wieczka wodą?