Czy ktoś mi powie z czego jest tu beka? Ktoś nazwał babkę "gruba" w przestrzeni publicznej zupełnie jej nie znając i ona się o to w------a, a cały wykop ma ubaw jakby nie wiadomo co się stało.
Dla jednego może być tłuściochem a dla drugiego mega atrakcyjną laską. Do ciebie też można się zwracać per brzydki?
@Defect: Ale kryteria ładny/brzydki są subiektywne, natomiast to czy ktoś jest chudy czy gruby, to już jest obiektywna sprawa. Na filmiku widać, że BMI kobiety raczej nie jest w normie.
@Modern_Talking: Ja p------e jak facet faceta nazwie gruby to jest spoko i nikt się nie obraza, ale jak powiedział tak do kobiety to od razu został określony chamem xDD. Jest ułana wiec jak jej to przeszkadza niech schudnie, a nie czepia się kolesia, ze nazwał rzeczy po imieniu
@harnasiek: @loza__szydercow: ile razy trzeba powtarzać: Grubi ludzie wiedzą że są grubi. Nie mam pojęcia jak Wam to dodatkowo wytłumaczyć, także odsyłam do Jamesa Cordena:
Gdzie polecacie szukać dziewczyny: - w wieku 22-30 lat, - wiara bez znaczenia, - bez dzieci, tatuaży, długów, zaburzeń, - lubiącej dzieci i widzącej się roli matki? jakieś pomysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #oswiadczenie #heheszki ?
@Takata_atakat: Tych facetów chyba tego nie nauczono, bo w jakis sposob zaczęli pić wódkę z grubą.
@Defect: Ale kryteria ładny/brzydki są subiektywne, natomiast to czy ktoś jest chudy czy gruby, to już jest obiektywna sprawa. Na filmiku widać, że BMI kobiety raczej nie jest w normie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora