Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

200 zł? dobra cena się wydaję, ale boję się podrób. Co myślicie?
#perfumy
No i warto dodać że w każdej perfumerii która przyjmuje zwroty można się naciąć
oraz
https://allegro.pl/oferta/versace-eros-100-ml-dla-mezczyzn-woda-perfumowana-8677377070?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=Perfumomaniak&tduid=21467ca16f91390b69fb9a1285f058b3
oba zapachy mi się podobały. Mi bardziej zwykły, narzeczonej flame. W tej cenie wziąłbym oba, ale cholernie się boję :/ Dla mnie 300 zł to nie grosze :/
firma INTER PROJECT SP Z O O
ul. Ks. Władysława Żaboklickiego 4/2
05-480 Karczew Otwock
@vizori: a ktoś dostał stamtąd podróby? OP pytał o fejki a nie o to czy dostanie towar xD
05-480 Karczew
www.mania-perfum.pl
05-480 Karczew Otwock
KRS
05-480 Karczew Otwock
www.mania-perfum.pl