Wpis z mikrobloga

@vateras131: wiem na pewno, że Izdebski konkretnie się kumplował z Sylwią, więc szczególnie mnie nie dziwi to, że odeszli razem. Tej trzeciej w sumie nawet nie kojarzę. Dla mnie to kompletna bzdura i chęć zaszkodzenia i spalenia mostów za sobą. Sylwii już raz o------o jak zaczęła współpracę z Accantusem, wypięła się na wszystkich swoich znajomych, zrobiła się zarozumiałą gwiazdeczką, spodziewałem się, że w końcu znowu odwali jakąś krzywą akcję. O
  • Odpowiedz
@Agemaker:

nigdy nie było postów o pożegnaniach gdy różni ludzie odchodzili

To też jest moim zdaniem słabe bo czasami nie widać kogoś miesiącami i tak naprawdę nie wiadomo dlaczego. Czy skład accantusa musi być owiany aż taką tajemnicą?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@vateras131: praktycznie kazdy z wokalistow robi cos jeszcze, czy to spiewa, czy gra w teatrze czy gdzies, stad ciezko o jakis staly sklad. Ktoss w danym momencie skupia sie na jednym projekcie i nie nie ma czasu wystepowac w studiu, potem ten projekt konczy i moze wrocic, po prostu takiego zelaznego skladu chyba nigdy nie mieli
  • Odpowiedz
  • 0
@kredzion: Wydaje mi sie, ze bylo dobrze poki robili to dla zabawy. Problem zaczal sie gdy Bartek wpadl na pomysl z zatrudnianiem ludzi i patronitem. Sponsorzy wymagaja, "to nasza szansa" musze oplacic dzwiekowca i kamerzyste, musimy robic, robic, robic, zeby osiagnac sukces,…
Weszla kasa. Wczesniej Ani bartek ani nikt nie zarobil. Mieli tak prawa autorskie podpisane ze wszystko szlo do np Disneya.
100% zarobkow z piosenek.
  • Odpowiedz
  • 0
@Agemaker: Nie wiesz czasem o co chodzi z bratem Bartka, bo też wypadł równie tajemniczo co Karolina i teraz zauważyłem że pozmieniali na starszych wideo z Kozielski na Oberbek
  • Odpowiedz
  • 0
@Louise92:
Sorry, źle spojrzałem na screena na grupce na fb. Sami nie napisali tylko polajkowali posta Bartka, w którym prosił o to by wstrzymać się z osądami do wysłuchania drugiej strony.
  • Odpowiedz