Aktywne Wpisy
marcpol +268
Cześć, przygotowałem kalkulator programu kredyt mieszkaniowy na start nazywanego również kredytem 0% i znalezisko.
https://wykop.pl/link/7413829/kalkulator-nowego-programu-kredyt-mieszkaniowy-na-start-kredyt-0
W kalkulatorze zawarłem następujące funkcjonalności:
-zależność oprocentowania od liczby dzieci,
-maksymalna kwota kredytu z dopłatami zależna od liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność maksymalnej kwoty kredytu od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-kryterium dochodowe w funkcji liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność kryterium dochodowego od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-powiązanie powierzchni maksymalnej od liczby
https://wykop.pl/link/7413829/kalkulator-nowego-programu-kredyt-mieszkaniowy-na-start-kredyt-0
W kalkulatorze zawarłem następujące funkcjonalności:
-zależność oprocentowania od liczby dzieci,
-maksymalna kwota kredytu z dopłatami zależna od liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność maksymalnej kwoty kredytu od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-kryterium dochodowe w funkcji liczby osób w gospodarstwie domowym (progi),
-zależność kryterium dochodowego od lokalizacji (mnożnik 1,1 i 1,2),
-powiązanie powierzchni maksymalnej od liczby
sylwia-bernacka +55
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Na wstępie witam wszystkich Mirków i mirabelki serdecznie. Chociaż od lat jestem uzytkowniczką portalu nigdy nie miałam potrzeby zakładania konta.
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Okazuje się bowiem, że prócz strzelania do "lewaków", umie też porządnie przyłożyć kobiecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=fK1zIz3FrKs
#neuropa #bekazprawakow #usa
A to nie ona pierwsza się na niego rzuca w 00:59?:)
Przejeżdżający samochód trochę zasłania całą sytuację i ciężko tutaj jest rozstrzygnąć, kto pierwszy użył przemocy fizycznej.
@Neubert: co XD
Przecież Kyle jest w tym momencie poza kadrem z prawej (wychodzi w 00:55).
Ewidentnie widać, że dwie dziewczyny wystartowały do siebie z łapami (przez samochód nie widać która pierwsza), a następnie gość w białej koszulce odciąga jedną laskę, a Kyle... zaczyna od tyłu okładać drugą.
Spoko, masz rację :)
Pierwszy raz słyszę o typie i dopiero teraz doczytałem o co chodzi w całej sytuacji.
@zsokiemowocowym: "bił się" to trochę za dużo powiedziane, bo po prostu okładał inną osobę od tyłu. Ogólnie nie ma, ale ten wątek ładnie współgra z incelową nienawiścią do kobiet znaną wśród niektórych wykopowiczów.
@NapalInTheMorning: Skopiuje mój wczorajszy komentarz bo wczoraj powstał identyczny wpis...
I jak to wpływa na słuszność czy jej brak samoobrony? Nawet jeśli by kogoś przed tamtą strzelaniną pobił o nie wpływa na słuszność tej strzelaniny.
non sequitur
@NapalInTheMorning: Te lewactwo go goniło, a później ktoś krzyknął get him.
Jak według ciebie powinien się zachować? Dać się pobić? Gdybyś ty miał broń i ktoś by
@zsokiemowocowym:
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Sprus: umyłeś oczy dzisiaj? W którym momencie go atakuje? Jesteś albo głupi albo ślepy.
Oczywiście, z tym że to on ją zaatakował uderzając ją kilka razy od tyłu
Seksizmem jest traktowanie kogoś gorzej za względu
Widac ewidetnie ze tam biją się 2 dziewczyny a Kyle bronił najwidocznej swoją dziewczynę.
WTF ziom
Dobrze opisana sytuacja. Warto jednak dodać, że eskalacja przed bójką nastąpiła ok. 0:30 gdzie Kyle i jego kumpel zaczęli fizycznie napierać na dziewczynę.
Wrzuciłem wpis, żeby zobaczyć czy pojawią się prawackie fikoły, bo przecież trzeba bronić dobrego imienia BOHATERA (małpy razem silne). Jak zwykle się nie zawiodłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Skoro jeden z rozdzielających mógł odciągnąć jedną dziewczynę, to drugi absolutnie nie miał takiej możliwości i musiał drugą dziewczynę okładać pięściami.
- Tyle się naczytalem, że odstrzelił przestępców, że oni byli tacy i owacy, po czym gdy się okazuje, że sam nie był święty, to nagle ten fakt nie ma znaczenia w kontekście jego "samoobrony", ale przeszłość jego ofiar ma.
Czyli typowy wypiek.