Mirki pijcie ze mną kompot. Chyba pierwszy raz w swoim 32letnim życiu potrafię o sobie powiedzieć Pitorro? Fajny gość A łatwo nie było DDA w------e ponad skale epizody depresyjne, myśli samobójcze dwa związki w których były zaręczyny, a ślubów zero i jeszcze pewnie z milion innych rzeczy. Jednak jak jest blisko dna warto spróbować takich opcji jak psychoterapia. Jeśli ktoś z was ma momenty, że już ma zero % wiary w to, że może być lepiej i potrzebuje pogadać, śmiało piszcie na priv
@idzpanstont: Dzięki za wsparcie, ale mi się chyba nie uda. Żebym chociaż w jednej dziedzinie był niezły. Niestety porażka na każdym polu. Choćby takie kontakty z kobietami. Z wyglądu nie ma całkowitej tragedii, a więc zdarzało się, że same podbijały. Ale co z tego? Jestem z człowiekiem bez znajomych, wielu podstawowych rzeczy po prostu nie umiem, w sprawach zawodowych też lipa. Do tego przez nadużywanie używek trochę podniszczyłem sobie zdrowie.
Pitorro? Fajny gość
A łatwo nie było DDA w------e ponad skale epizody depresyjne, myśli samobójcze dwa związki w których były zaręczyny, a ślubów zero i jeszcze pewnie z milion innych rzeczy.
Jednak jak jest blisko dna warto spróbować takich opcji jak psychoterapia. Jeśli ktoś z was ma momenty, że już ma zero % wiary w to, że może być lepiej i potrzebuje pogadać, śmiało piszcie na priv
#depresja #samobojstwo
Niestety porażka na każdym polu. Choćby takie kontakty z kobietami. Z wyglądu nie ma całkowitej tragedii, a więc zdarzało się, że same podbijały. Ale co z tego? Jestem z człowiekiem bez znajomych, wielu podstawowych rzeczy po prostu nie umiem, w sprawach zawodowych też lipa.
Do tego przez nadużywanie używek trochę podniszczyłem sobie zdrowie.