Wpis z mikrobloga

@Pitorro88: A jak ktoś w pewnym wieku jest nieudacznikiem na absolutnie każdym polu i właściwie nic nie osiągnął w żadnej strefie życia to naprawdę uważasz, że jakieś psychoterapie pomogą?
Niektórzy po prostu nie nadają się do życia i tyle :(
  • Odpowiedz
@LucasSpider: myślę że Mirku każdy przypadek jest inny i nikt kto nie jest w Twoim życiu 24h na dobę tego nie oceni obiektywnie. Ale wiem jedno, jak nie pomoże to nie zaszkodzi. A jeśli jest szansa że pomoże to trzeba próbować
  • Odpowiedz
@LucasSpider: Mirku byłem dokładnie w tym samym miejscu. Może u mnie to też splot wielu szczęśliwych okoliczności, ale takie rzeczy jak terapia i jakiś czas leki pomogły bardzo w pracy nad zmianą i miałem uwierz mi zero wiary w to że będzie lepiej, dokładnie tak samo widziałem siebie i innych ludzi jak Ty widzisz, też za dużo piłem, ale bez próby zmiany nie dowiesz się czy będzie lepiej. Pisz na
  • Odpowiedz
@Zivaincel: Mirku to jest zbyt długi temat na post. Jeśli chcesz dopytać napisz na priv dam Ci namiar na siebie na jakiś mess czy WhatsApp jeśli potrzebujesz informacji. Naprawdę chętnie pomogę. Sam się ratowałem szukaniem jakichś ścieżek ratunku tutaj
  • Odpowiedz
@Zivaincel: dobra ja jestem takim Mirkiem że nie wiem jak to się robi, ale jak napisałem że mam skrina z kopytem Borka to ludzie pisali więc chyba nie powinien być zablokowany xd
  • Odpowiedz