@Jskqs: ja jestem szczupły, być moze nawet trochę za bardzo, ale mam wysoki wzrost i widać dobry ryj skoro nastoletnia julka daje mi bez gumy, więc tym popieram swój wybór ( ͡º͜ʖ͡º)
@Felixu: tez uwazam ze morda, pozniej wzrost i na koncu frame. Sam byłem wysuszony swego czasu, ale problemu nie bylo zadnego praktycznie to samo bym powiedzial jak wtedy gdy bylem lekko przypakowany. Podbijasz jak jestes o glowy wyższy do tego widzi jeszcze dobrą morde to nic więcej nie trzeba. W jakim wieku jesteś? Ciekawe ktory level trzeba mieć będąc chadem zeby Julki przestaly wskakiwac na bata, bo ja mam 31
Napisze tak, najmłodsza jaka mi sie pchała na bolca to 13, (wtedy moj blackpill dopioł sie na amen) z oczywistych wzgledów nie dostała. Ktory masz level?
@Johnnysinspolscyfani: ta akurat nie, takie dziecko jeszcze z niej było, ale teraz ma 14 w------o jej c--e i dupsko w h-j przez niespełna poltora roku. powiedzialem jej ze ją wyrucham jak bedzie miala lata to sie cieszyła
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Jak to jest?
2 wzrost
3 sylwetka