Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
#pytanie
lepszej rozkminy nie wymyślę
chociaż jej płacz i jego mocz łączą się w zielony kolor, nie wiem jak to zinterpretować, no i ta trawa po coś tam jest narysowana
Ja tutaj obserwuję parę która żyje w symbiozie z naturą. Bardzo ładne zdjęcie. Proszę zwrócić uwagę na owoc ich pracy. Jest to
@wewerwe-sdfsdfsdf:
Może to jakaś bezsensowna histeria, nad którą nie warto się pochylić.
@wewerwe-sdfsdfsdf: w tytule jest znak zapytania
Also żółty i noebieski dają zielony i to wyglada troche jak trawa ale ma ksztaltc serca, btw zielony jest tez kolorem czakry serca w mitologii indyjskiej, jest duzo symboliki na tym niby prostym obrazku o sikaniu