Aktywne Wpisy
Marakuja +678
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
olcayn +1034
Ten portal to takie g---o, że brakuje mi słów xD Najpierw branie kasy od Orlenu, teraz od kogoś za blokade tagu nieruchomości. Do tego ciągła cenzura i ograniczanie wolności słowa na całym portalu, regulamin stosowany wybiórczo jak się akurat modowi spodoba, brak jakiejkolwiek transparentności i nie zapominajmy o tragicznym UI od roku. Jakim chujem portal może być aż tak zły i ciągle działać?
#nieruchomosci #moderacjacontent
#nieruchomosci #moderacjacontent
Mija 3 miesiąc od kolejnego twitta Donalda Trumpa, w którym zapowiedział delegalizację #antifa
Ostatnie znalezisko zebrało prawie 5 tysięcy wykopów.
No więc pytam się - kiedy Trump zdelegalizuje w końcu tę organizację?
Uprzejmie przypominam, że to już kolejna groźba ze strony Trumpa, który jak zwykle ku uciesze prawicowej gawiedzi, rzuca takimi tekstami, a prawicowa gawiedź łyka to jak pelikany XD
Znalezisko z maja tego roku -
https://www.wykop.pl/link/5529877/usa-uzna-antife-za-organizacje-terrorystyczna/
News z 2019 - https://www.wykop.pl/link/5064809/antifa-moze-zostac-uznana-w-usa-za-organizacje-terrorystyczna/
XD
@Neubert:
zaraz na drugi dzień po tym, jak wsadzi do więzienia Hillary Clinton ¯\_(ツ)_/¯
Nie trzeba mu co pół roku przypominać? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To nie wiesz? Prezes antify już siedzi w areszcie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Neubert: może czeka na opublikowanie raportu smoleńskiego ¯\_(ツ)_/¯
Ale najlepsze jeszcze dopiero nadejdzie (。◕‿‿◕。)
@Neubert: jak Michał Białek naprawi tagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się, że delegalizacja Antify nie jest możliwa, bo Antifa nie istnieje formalnie - to nie jest organizacja, a ruch społeczny. Nie da się jej zdelegalizować tak samo jak nie da się zdelegalizować wegetarian.
Trump po prostu palnął coś głupiego nie zastanawiając się nad tym.
@Neubert: jak tylko Macierewicz znajdzie trotyl we wraku.