@MarCIASTA__: Jeżeli przebieg rozmowy był taki jak podałaś, to koleś wyraźnie nie jest zbyt ogarnięty w temacie. Ale nie rozumiem zupełnie po co rozpętywać gównoburzę na wykopie i tak po nim jechać.
@MarCIASTA__: Taka jesteś dumna ze swojego chamstwa, że aż się nim chwalisz na mirko? Facet chciał tylko cię zaprosić na kawę - można było odmówić jak kulturalny człowiek, a nie gimbaza. No ale księżniczka wyżej sra niż dupę ma i nie potrafi traktować z szacunkiem ludzi, którzy jej zdaniem są niżej w społecznej hierarchii od niej.
Na wypoku są sami frustraci. Hejcą cię, bo są jak ten typek który do ciebie napisał. Jedna kawa i już zaczął spermić do ciebie XD Jak masz szanować gościa, który traci głowę bo różowa była od niego na metr. Zwykły przegryw, dobrze wyjaśniłaś go. A wypoczkami się nie przejmuj. Utożsamiają się przegrywy z tym gościem, który dostał kosza i go bronią xd Nawet gdyby się chciał zakumplować, to #!$%@? po jednej kawie
@Caddox: Jestem najładniejszą kobietą w ogromnej firmie. Oczekuje aby potencjalny amant chociaż umiał zagadać, dobrze wyglądał i nie sprawiał wrażenia desperata. Jeśli tak nie jest to chociaż powinien dostrzec że pierwszy i drugi komunikat "nie" oznacza rzeczywiście nie ¯\_(ツ)_/¯
@Aureilon: Wyjaśniłem to: jedna kawa, spodobała mu się z różowa i już na fejsie piszemy o kawusię następnego dnia. To pracują razem? Przecież w locie może znowu by się zobaczyli pogadali i powrót do obowiązków. Gościu uzależnia się od kawy z nią. Już widzę jak do kolegi swojego pisze, czy idą razem na kawę bo tak mu się zajebiście gadało o pokemonach czy kosmosie xd
Jestem najładniejszą kobietą w ogromnej firmie. Oczekuje aby potencjalny amant chociaż umiał zagadać, dobrze wyglądał i nie sprawiał wrażenia desperata. Jeśli tak nie jest to chociaż powinien dostrzec że pierwszy i drugi komunikat "nie" oznacza rzeczywiście nie ¯_(ツ)_/¯
@MarCIASTA__: I uważasz, że sam fakt, że trochę lepiej wylosowałaś na loterii genetycznej czyni cię lepszą od tego gościa i usprawiedliwia traktowanie go z góry? Twoja domniemana uroda nie jest ani twoją zasługą,
@Herato: To zależy od indywidualnego przypadku, ale na pewno przy odmowie potraktowałbym każdą z należytym szacunkiem, jakiego oczekuję od innych wobec siebie.
#zalesie #pracbaza #korposwiat #logikaniebieskichpaskow #heheszki #przegryw #martaichlopaki
A potem.jakiś cię wykorzysta i zostawi, to.płacz
@buhubuhu: @Nizkii: @WarszafskiWaz: @YuNgBrAtZ: @richardmanson: @leynamur:
Bo to strona dla przegrywów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@MarCIASTA__: I uważasz, że sam fakt, że trochę lepiej wylosowałaś na loterii genetycznej czyni cię lepszą od tego gościa i usprawiedliwia traktowanie go z góry? Twoja domniemana uroda nie jest ani twoją zasługą,
@Herato: To zależy od indywidualnego przypadku, ale na pewno przy odmowie potraktowałbym każdą z należytym szacunkiem, jakiego oczekuję od innych wobec siebie.
1) Szukaj atencji i konfirmacji od wykopków
2) Zamiast tego zostań zmieszana z błotem
3) Profit
Jak dobrze, że ja mam normalna kobietę a nie sfrustrowana babę