Aktywne Wpisy
AtriumCarceri +12
#przegryw lat 17, jakas kolka cziperki, czerwiec to matka dupska nie truje o bude. A ty wlasnie swoim hordziakiem ladujesz w howling fjordzie zeppelinem, podjarany bo pierwszy raz wiadomo... prywacik bo bieda, ale wspomnienia bezcenne, ano i taka muza leci
to juz nie wruci
to juz nie wruci
look997 +5
Problem z głosem. Mireczki dajcie jakieś rady na problemy głosowe bo jest to mój kompleks. Ostatnio posłuchałem siebie na nagraniu bo zainstalowałem sobie nagrywarkę połączeń na telefonie i #!$%@? to jest dramat. Głos przestraszonej #!$%@? z początku a potem już nie tak do końca ale czuć w nim nutę emocjonalności mimo że wyglądam całkiem normalnie, lekko przykokszony, z mordy całkiem spoko, zarost też jest choć trochę w moim mniemaniu za rzadki. Od dziś postanowiłam siebie nagrywać w codziennych sytuacjach i będę co jakiś czas zdawał relacje. Od dwóch dni nie walę konia ( #nofapchallenge ), może to mi coś pomoże bo teraz to wręcz boję się odezwać. Specjalnie zaniżam swój głos żeby wydał się bardziej męski i pewniejszy siebie ale tak to dramat. Jakieś ćwiczenia na przeponę, cokolwiek. Miał ktoś z tym problem?
#pytanie #nofap #glos
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f43711be17b553ed4d3774b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
[======..................................] 15% (36zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!