Na miejscu robercika kandydował bym na prezydenta. Przecież jak Hołownia mial ponad 10% to robercik druga tura bez problemu jak nie zwycięstwo. Pojechałby na wioskę,pokopal z dzieciakami, ucałował noworodka w czoło i wygrana. Sam bym zaglosowal ¯\_(ツ)_/¯ Jeszcze by autografy innym prezydentom rozdawal xD
@Czachaaa: Nie wiem, po co Lewy miałby się tak uwsteczniać w życiu, żeby teraz zostawiać prezydentem bolski. Może od razu nauczycielem WFu w Liceum, bo też przecież każde by go chciało ( ͡°͜ʖ͡°)
@Czachaaa: kiedyś pod krokwią ktoś miał transparent "Adaś na prezydenta" i był to temat przez chwilę.
Myślę,że jak mu kariera trenerska na emeryturze nie będzie szła,to jakby zbudował jakąś łoże ekspertów wokół siebie,a może. I był twarzą typu prezydent czy coś,to byłoby pozamiatane. Ale tak jak wyżej, nie wiem czy aż takim patriota jest by prywatny spokój ryzykować
Jeszcze by autografy innym prezydentom rozdawal xD
#polska #pilkanozna #prezydent
@Fichtner: W gównianym świecie rzeczywiście tak jest. W utopijnych wizjach już nie.
Myślę,że jak mu kariera trenerska na emeryturze nie będzie szła,to jakby zbudował jakąś łoże ekspertów wokół siebie,a może. I był twarzą typu prezydent czy coś,to byłoby pozamiatane.
Ale tak jak wyżej, nie wiem czy aż takim patriota jest by prywatny spokój ryzykować