Wpis z mikrobloga

@wnocy: Nie zgadzasz się z czym? To o czym mówi się przecież dzieje, jeżdżą ciężarówki sugerujące, że homoseksualiści to pedofile. Rozumiesz do czego to może doprowadzić? Te "fakty" mogą niszczyc ludziom życia. Jak chcesz udawać, że problem nie istnieje - gratuluję.
  • Odpowiedz
@paczelok: Ludzie zagrażający innym przez to, że nie noszą maseczek to skończeni idioci, więc słusznie się ich krytykuje. Homoseksualiści są atakowani przez niezmienną cechę - a bycie homoseksualistą jest moralnie neutralne. Takie szczucie jest czymś, co nie powinno istnieć. Nie ma ku temu powodu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
@ziumbalapl: walka z wiatrakami, mam wrazenie ze dopoki w takim bardzo bliskim otoczeniu prawaka nie pojawi sie osoba LGBT zeby mu uswiadomic ze nic ich nie rozni w byciu czlowiekiem to nic mu nie zmieni pogladow, do tego czasu bedzie powielac jakies brednie z lurkera i innych tego typu smieciowych mediow XD
  • Odpowiedz
@ziumbalapl: no jak dla mnie porównanie do szkoły mało trafione. bardziej wygląda to tak że chłopek przez cały rok drze ci p---e do ucha a ty mu w końcu pod koniec semestru kopa dajesz fast atak na bombe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no bo mimo wszystko nawoływanie do nienawiści przyrównać do naplucia na kogoś a napaść przyrównać do nakrzyczenia na gościa jak dla mnie jest zaklinaniem
  • Odpowiedz