Aktywne Wpisy
cohh +285
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +315

tak sie zastanawiam, potrzebne mi 3x80-100, to samo gowno co reszta tyle ze "markowy" to moze ten grubszy bedzie
ten "srebrny" to jest ten sam material z ktorego robi sie odblaskowe kurtki/pasy na kamizelkach. nie polecam niczego wiekszego niz 60-80 cali, im mniejszy tym lepszy bo katy tego "odblasku to nie jest wiecej niz 10-30 stopni, projektor musi byc prawie obok glowy zeby to dzialalo (no chyba ze stoi na stole i wyswietla przed no ale wtedy wlasnie sie wyciagnie te max 60 cali). jesli sa idealne warunki to owszem wyciaga dobrze kolory i nawet ze 100 lumenow zrobi 500 ale wystarczy sie przesiasc gdzies i patrzec z 60 stopni i od razu obraz jest ciemniejszy niz na bialej scianie. w zasadzie moglbym polecic do "biedronkowego" biedaprojektora. probowalem tez z optoma fullhd i efekt takich srebrnych mocno odblaskowych kolorow tez jest zajebisty (no tyle ze krwa musialbym sobie go chyba do glowy przykrecic zeby go widziec).
nie dajcie sie nabrac na zdjecia tych wspanialych srebrnych ekranow, oni je robia praktycznie w linii prostej z obiektywem a ty sobie oka na reke nie przeszczepisz, lep ma tu a projektor masz tam i juz masz te 40 stopni go nizej niz projektor podwieszony. zastanawiam sie jakby to dzialalo zeby np ekran powiesic pod katem ale to juz takie kombinowanie ze przy jasniejszych projektorach to juz serio nie jest warte, ot tyle ze mozna sobie troche kolory podkrecic na chinskich projektorach bo wiadomo ze lcd to gowno ktoremu tego wlasnie brakuje.
#projektor #aliexpress #kinocebulowe
dlp to wiesz - 120klatek
źródło: comment_15981157645jwwCnu3GbMwQoDf8HNM9x.jpg
Pobierzno na ramie moglbym wlasnie lekko gore pochylic do przodu i projektor do przodu i np lezac juz bym widzial tak jak na