Takie mnie naszły przemyślenia. Ważę się ostatnio codziennie, bo ta waga tak wtedy dziwnie podskoczyła o 10kg xd. Ale wychodzi na to, że tak jednak jest.
Mimo to jak widzę te wahania wagi, to nie dziwię się, że ludziom o--------a. Mi też by odesłało widząc takie różnice z dnia na dzień, gdybym nie wiedział że to normalne( ͡°͜ʖ͡°)
Także takie wnioski dla początkujących. Sprawdzajcie wagę raz na tydzień. Uniknięcie sporego mindfucka ( ͡°͜ʖ͡°) #mikrokoksy #dieta
@Duzy_Dziki_Zwierz: to w sumie dosyć powszechna wiedza wśród trenujących, ale faktycznie często zauważalne u takich matek co chcą się odchudzić "jedząc mało"
@Hitmonlee: generalnie kobiety bardzo wariują jak im waga nagle podskoczy. Jakby to był jakikolwiek większy wyznacznik. Nie wiem, jakoś zakodowane mają, że kobieta musi ważyć +-55kg niezależnie od wzrostu i innych czynników, bo inaczej są grube ( ͡°͜ʖ͡°)
@Duzy_Dziki_Zwierz: Ale czemu raz na tydzien? Przecież ważąc się codziennie można zauważyć tendencję. Im wyższa częstotliwość próbkowania tym lepiej ( ͡°͜ʖ͡°)
@Duzy_Dziki_Zwierz: ja znowu polecam ważenie się codziennie, ale bez zwracania szczególnej uwagi na zmiany z dnia na dzień. Ot, dla obserwacji trendu albo jak to co zjadłeś/zrobiłeś dzień wcześniej wpływa na wagę na następny dzień. Tylko wiadomo, zawsze rano, po porannej toalecie.
@Duzy_Dziki_Zwierz: Waga waha mi się w przeciągu tygodnia w zakresie zwykle 1.5kg, czasem 2kg. Z dnia na dzień 1kg różnicy to norma a ważąc się każdego dnia widzę trend wprowadzając wyniki pomiaru do arkusza. Gdybym podczas cotygodniowego pomiaru trafił w dzień gdy mam najniższą albo najwyższą tygodniową wagę to bym zgłupiał a nie wyciągnął z tego wniosek dotyczący tego jak mi idzie.
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
Mimo to jak widzę te wahania wagi, to nie dziwię się, że ludziom o--------a. Mi też by odesłało widząc takie różnice z dnia na dzień, gdybym nie wiedział że to normalne( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także takie wnioski dla początkujących. Sprawdzajcie wagę raz na tydzień. Uniknięcie sporego mindfucka ( ͡° ͜ʖ ͡°) #mikrokoksy #dieta
Z dnia na dzień 1kg różnicy to norma a ważąc się każdego dnia widzę trend wprowadzając wyniki pomiaru do arkusza.
Gdybym podczas cotygodniowego pomiaru trafił w dzień gdy mam najniższą albo najwyższą tygodniową wagę to bym zgłupiał a nie wyciągnął z tego wniosek dotyczący tego jak mi idzie.