Aktywne Wpisy
WielkiNos +599
Piekło juleczek to ruchać się z facetem spod nie tego znaku zodiaku.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
Wszyscy faceci zdrabniajacy moje imię do julcia zamiast Julka to pdfy I nikt nie przekona mnie inaczej
#gownowpis #oswiadczenie
#gownowpis #oswiadczenie
#studbaza #pk #politechnikakrakowska #krakow #studia #informatyka
- jeśli
Na plus dla FAIS - nowy kampus, USOS, który sprawia trochę problemów, ale pozwala całkiem nieźle sobie samemu ustalić plan co jest absolutnie kluczowe jeśli zamierzasz pracować w trakcie
Jeśli mówimy o game devie to ogarnięty człowiek poradzi sobie bez studiów. Programista nie musi wiedzieć jak płynie prąd, bo
Teraz po latach żałuję, że nie potraktowałem studiów bardziej poważnie, ale co zrobić, gdybym teraz poszedł to pewnie byłoby tak samo ;)
Jako ciekawostkę dodam, że przed fais byłem rok na pk mech, ale nie na informatyce, wtedy jeszcze nie było. Jeśli ten wydział jest podobny do fais, to spodziewaj się przedmiotów mechanicznych razem z informatycznymi, tam tak było (jakieś lasery itp). Ja odpadłem, bo to nie była moja bajka, no i na roku większość ludzi to były zjeby (ewentualnie to ja jestem ten dziwny ;) w każdym razie nie pasowaliśmy do siebie ;) )
Co do licencjatu / magistra
najlepsza informatyka w Polsce jest właśnie na Uniwersytetach (UJ, UW, UWr), a wy piszecie jakieś bzdury, że inżynier jest lepszy od licencjata (chociażby dlatego, że 'dobrze wygląda'). Nie no, śmiechłem ostro.