Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Prawictwo straciłem 2 lata temu u #roksa #divyzwykopem.
Poznałem później różową, nigdy się nie przyznałem, więc myśli, że to był mój pierwszy raz z nią.
Przyznać się? Gryzie mnie to strasznie, a spodziewam się, że nie odbierze tego najlepiej...

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3d79bc8fce6809e1a68b43
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[===.....................................] 7% (16zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
  • 46
@AnonimoweMirkoWyznania: a ja rzeknę, że dobrze się stało. Serio, żeby się wkurzać o przeszłość trzeba być nienormalnym ¯\_(ツ)_/¯
Jest taka maksyma tych od AA. Każdy święty ma przeszłość, każdy grzesznik przyszłość. To, co kiedyś zrobiłeś nie definiuje Cię na cale życie.
Różowa powinna to zrozumieć. Również to, że mogło Ci być zwyczajnie wstyd się przyznać. Także głowa do góry Mireczku, będą inne różowe i oby normalne.
OP: @csark: Dzięki :) Ja ją rozumiem, że może czuć się oszukana cały ten czas ukrywania tego, bo to już było teraz, a nie w przeszłości, choć mocno z nią się wiąże. To, że to zrobiłem, nie znaczy, że nie chciałbym tego odkręcić, od przyznania się do błędu zacząłem, reszta to jej rola i nie mam nic więcej do gadania. Raczej już to co pisze @pedro-lbn: ¯\_(ツ)_/¯ Po prostu
Mikry Mike: Ale to koncertowo #!$%@?łeś, uh chłopie. Jak jakiś mirek napisał, zamiast słuchać męskiej starszyzny, to się uniosłeś absurdalnymi uczuciami i śmiesznym romantyzmem.
Teraz płać cenę za bycie głupim romantykiem, mam nadzieje, że się nauczysz i przestaniesz nim być w przyszłości.
Widzisz, niektórzy uważają całowanie się i tzw. make-out z drugą osobą za zdradę - żeby nie było, ja też tak uważam. Podążając tym tokiem rozumowania, to zdradziłem moją drugą