Aktywne Wpisy
FEMBOYS +473
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
keymac +4
SEXY SZATYNKA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Prawictwo straciłem 2 lata temu u #roksa #divyzwykopem.
Poznałem później różową, nigdy się nie przyznałem, więc myśli, że to był mój pierwszy raz z nią.
Przyznać się? Gryzie mnie to strasznie, a spodziewam się, że nie odbierze tego najlepiej...
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3d79bc8fce6809e1a68b43
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[===.....................................] 7% (16zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
Jest taka maksyma tych od AA. Każdy święty ma przeszłość, każdy grzesznik przyszłość. To, co kiedyś zrobiłeś nie definiuje Cię na cale życie.
Różowa powinna to zrozumieć. Również to, że mogło Ci być zwyczajnie wstyd się przyznać. Także głowa do góry Mireczku, będą inne różowe i oby normalne.
Teraz płać cenę za bycie głupim romantykiem, mam nadzieje, że się nauczysz i przestaniesz nim być w przyszłości.
Widzisz, niektórzy uważają całowanie się i tzw. make-out z drugą osobą za zdradę - żeby nie było, ja też tak uważam. Podążając tym tokiem rozumowania, to zdradziłem moją drugą
Komentarz usunięty przez autora