Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Prawictwo straciłem 2 lata temu u #roksa #divyzwykopem.
Poznałem później różową, nigdy się nie przyznałem, więc myśli, że to był mój pierwszy raz z nią.
Przyznać się? Gryzie mnie to strasznie, a spodziewam się, że nie odbierze tego najlepiej...
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #s--s
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3d79bc8fce6809e1a68b43
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[===.....................................] 7% (16zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
Zatem jeśli masz na pokładzie księżniczkę, to daruj sobie opowieści.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Myślę, że łatwiej kobiecie zaakceptować jednorazową przygodę z
@Felixu: @Patol0g: naczytałem się opinii na kafeteriach/wizażach gdzie większość to różowe i raczej nie jest odbierane to za dobrze, więc no racja, stąd głównie chciałem zapytać tutaj gdzie większość to
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@csark: w sumie opisał zjawisko, nawet się zgadzam z tym, choć ja tam tylko chciałem mieć to za sobą, ze względu na wiek, a że można wybierać to wiadomo, że się wybierze taką co mi odpowiada, ale nie znaczy to, że już nigdy nie spojrzę na zwykłe przeciętne dziewczyny, albo uznam taki s--s za gorszy i będę wracał do div.
@Lucider5:
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri