Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
xionc0586 +43
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
Przyznam się, że miałem wcześniej mały kryzys twórczy, ale dzięki takim akcjom człowiek odzyskuje bardzo szybko wiarę w siebie.
Trochę statystyk:
Przez ostatni miesiąc zrobiłem ponad 110 wyrobów.
Potrzebowałem 3 dni by wykonać 694 zdjęcia, w tym prawie połowa to zdjęcia nocne.
Obróbka zajęła mi 4h, następne dwa dni to wrzucanie przedmiotów na stronę.
Oczywiście dałoby się to zrobić szybciej, ale nie jestem maszyną - już raz się wypaliłem pracując po 14h dziennie i nie chcę iść już w tę stronę - wolę się zamknąć w warsztacie i to tam pracować twórczo :D
Drewno, do wykonania kostek dostałem od DREWNEM PISANE - ogłosili się gdzieś w necie, że mają pełno odpadów z robienia swoich długopisów i piór, dzięki nim dostałem całe pudło różnorakiego drewna którego mogłem użyć w swoich pracach, w tym naprawdę twarde afrykańskie egzotyki, piękne sztuki czarnego dębu czy małe stabilizowane w żywicy kawałki drewna którego nawet nie potrafię wymówić. Rękodzielnicy to naprawdę fajna brać, możecie mi wierzyć na słowo :)
Ponad 50 kostek do gry
Ponad 30 nowych galaktyk
Prawie 30 świecących drzew i drewnianych wisiorków
Dzięki Wam, (i dzięki temu, że na Mirko mogę się tak chamsko reklamować) jestem w stanie realizować swoją pasję. Dzięki za to - serio. Widzę z perspektywy jak długą drogę przeszedłem od gościa który odlewał jakieś dziwne świecące rzeczy z małym pokoju, po pewniejszego siebie człowieka który ma swój własny warsztat i może się dzięki temu wyżywać twórczo.
DZIĘ-KU-JĘ!
#rozkminkrzaka
Sponsor: Promocje z branży IT (książki, gry, aplikacje i inne)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJr
Komentarz usunięty przez autora
(。◕‿‿◕。)