Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +57
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Gdybyście mieli wymienić perfumy, wobec których mieliście ogromne oczekiwania, rozpalone recenzjami i hajpem a po powąchaniu nastrój nagle zgasł, to jakie to by były?
Mój największy zawód dotychczas to chyba był Pegasus od PdM. Wychwalany, uwielbiany a dla mnie tak strasznie chemiczny...
Podobnie rozczarował mnie Acqua di Parma Colonia Intensa Oud. Ten zapach lubię ale spodziewałem się tak totalnie czegoś innego, nakręciłem się niemożliwie a tu coś totalnie odmiennego od wyobrażeń.
#perfumy
@alvaro1989: że też o tym zapomniałem. Co prawda nigdy Aventusa nie kupiłem ale wąchałem. Ciężko mi znaleźć drugie tak bardzo przepłacone i nahajpowane jednocześnie perfumy
@Jampetrarka: od bierdolta się od nas, laytona i od nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aventus - niestety, nie dorósł do oczekiwań. Sam zapach całkiem fajny, ale bez efektu "wow" (co sugerował hype), a trwałość mizerna. Zeberka lepsza :)
No i Dior Sauvage EDT - hype niemożebny, sam wsiadłem do tego hypetrainu, ale rzeczywistość nie dogoniła oczekiwań. Zapach nie jest zły, ale rozczarował mnie i chyba odpuszczę sobie testowanie EDP/Parfum, choć słyszałem o nich również pozytywne opinie.
chyba andanek największa porażka, ale dam mu szansę w okresie około świątecznym, zbyt dużo zachwytów
Kenzo Pour Homme - zbyt chamska ta morskość, jestem fanem całej serii Aqva i chyba tak zostanie
Mont Blanc Individuel - znany youtuber mnie nagonił i no niestety, nie jest to zły zapach, ale zwykły słodki ulep ze słabymi parametrami
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Colonia - też na podstawie YT, zapach mimo wszystko zostaje ze mną, pachnie mi PRLem
Club de nuit - krótko trzymający się
Aventus - drogo, niezbyt specjalnie i parametry do d--y
Layton - wydaje się wtórny, tak jak bym to gdzieś już wąchał, nie kumam hype'u a Pegasusa kocham
@Wygryw_z_wyboru: nic kontrowersyjnego dla mnie, bo ja miałem taki początek z BR540, że totalnie go nie czułem. Spodziewałem się mocarza a zapach dla mnie w ogóle nie istniał przez długi czas. Nie potrafiłem go w ogóle poczuć.