Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +379
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #konfederacja
POLACY ZAKLADAJCIE RODZINY ROBCIE DZIECI BO NAROD WYMRZE
Tymczasem Bosak z zona dlugie lata uznali, ze walic bachory, kariera wazniejsza, zonka skonczyla dosc prestizowy kierunek i rozwija sie jako prawnik (chociaz u szurow to raczej zwija), krzysio wieczny polityk, no ale wy tepy motloch szybko szybko dzieciaki robic xD
Mimo to cel osiągnięty: Krzysio chciał w wyszukany sposób zamanifestować swoją średniowieczność.
Ja nie wiem co on o--------a ostatnio. Może niech przymusowa kopulacje wprowadzi. I zakarze antykoncepcji.
Skąd się tacy ludzie biorą no ja p------ę xD
@boskakaratralalala: Słowo klucz INTENCJA; zawarcie małżeństwa nie zobowiązywuje, do natychmiastowego posiadani dzieci. Pan Bosak zapewne ożenił się z intencją iż ze swoja zoną chcą mieć w przyszłości dzieci (nie koniecznie już teraz i natychmiast), więc nie wiem do czego się p------------z.
@Krachu: a kim ty jesteś żeby mu tego zabraniać? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tymczasem Bosak z zona dlugie lata uznali, ze walic bachory, kariera wazniejsza, zonka skonczyla dosc prestizowy kierunek i rozwija sie jako prawnik (chociaz u szurow to raczej zwija), krzysio wieczny polityk, no ale wy tepy motloch szybko szybko dzieciaki robic xD
@yahoomlody: To wszystko przez konsumpcjonizm promowany przez zachód. Dzisiaj rodzina nie jest już najważniejsza, schodzi na drugi plan, teraz najważniejsze jest robienie kariery. Dobrze, że mamy
@Jestembogaty
A co jeżeli np biorę z żoną ślub z intencją posiadania dzieci, a nigdy nie będziemy ich mieli (pomińmy powód)?
Co jeśli nie mamy z żoną intencji posiadania dziecka i z tym się pobieramy, a potem nagle mamy wpadkę? Czy nadal