Aktywne Wpisy

Smauga +185
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

daretti877 +83
źródło: 1000005154
Pobierz

źródło: comment_15977663791b3xlA7tA4oUfobL8hYPBQ.jpg
PobierzOwszem, zdarzy się idiota, ja widzę że większość z nich jeździ w miarę przepisowo.
I nie zgodzę się, że każdy może sobie pozwolić ot tak na auto za stówę z salonu.
Ale rozumiem, że mój wpis, pomimo, że nie jest kłamstwem nie pasuje do twojej narracji.
Takie zadanie domowe.
Myślisz, że e92 ominie kariera dresowozu?
To się elegancko wstrzeliłem :/ Ale w Niemczech nie widuję ich zbyt wiele i mam rzadko spotykany kolor więc może się nikt nie skapnie :D
ale to coś pośredniego pomiędzy używanymi 15 letnimi bmw a tymi normalnymi samochodami z salonu.
taki bieda maciek
@Purple: Co Ty wrzuciłeś? Typową minę, gruza. 3.7 V generacji, poliftowe, chodzą przynajmniej, z naciskiem na to słowo, od 50 000pln w górę, wszystko poniżej to gruzy, których nikt nie kupuje. Za VI generacje z tym samym silnikiem, przed liftem, trzeba dać od 75 000 w górę. Za te kwoty kupuje się już samochody z salonu. Dalej sądzisz, że typowego sebe stać na