Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
To jest życie. Trzeba tylko spakować manatki, wybyć z miasta i pojechać do rodziny na wieś.

Potem już jest z górki, o ile zabrało się namiot, zioła, rower. Namiot należy rozbić w ogrodzie, za domem, rower schować do stodoły, waporyzować zioła, vapować efajkę, pić czasem p--o.

Na gastro zjadłem pyszny rosół, teraz sjesta przed namiotem, a zaraz jadę objechać trudniejszym technicznie trasami pobliskie jezioro. A można tam spotkać samotne kobiety, część na rowerach. Gadka szmatka i nietrudno znaleźć ciekawą kompankę do dalszej jazdy.

Polecam ten styl życia. ( ͡ ͜ʖ ͡)

#wakacje #podrozujzwykopem #oswiadczenie #rower #mtb #wykopjointclub, zawołam także #przegryw, żeby pobudzić elitę do działania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
StaryWedrowiec - To jest życie. Trzeba tylko spakować manatki, wybyć z miasta i pojec...

źródło: comment_15975876939WdQOLM63Mn9TVkQfEbaT5.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kiszczak: Ogólnie nic nie brakuje. Dodam, że zabrałem ze sobą także karabin oraz pistolet asg, z kartonu zrobiłem kulowchyt z uchwytami na pięć puszek po browarze, a jak mam ochotę to pompuję swój dmuchany kajak i wypływam na jezioro.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vasenka: Komarów tu jak na lekarstwo. Wokół domu, w ogrodzie pryskane co jakiś czas jakimś cudownym środkiem, jezioro wśród lasów iglastych, o ile komary kąsały tu ze dwa tygodnie temu, tak od tamtej pory niczym nie muszę się pryskać. Jest po prostu cudownie bez tych krwiopijców. ()
  • Odpowiedz