Wpis z mikrobloga

Pytacie mnie na chacie czy boli mnie wielki Bayern i czy opuściłem już swoją flagę Katalonii do połowy. Otóż musze was zmartwić – w ogóle mnie to nie boli. Ba, Barcelona potrzebowała tej porażki, potrzebowała wręcz kompromitacji i żałuje że nie przegrali wyżej, bo im większe rozmiary tej demolki tym większy nacisk na prezydenta, zarząd i byłego już, tak sądzę, a wręcz jestem pewien - nie może być inaczej, byłego już trenera. To była jedyna szansa na uratowanie przyszłego sezonu, który, jeśli nic by się nie zmieniło byłby jeszcze gorszy niż obecny. Powiedzmy sobie szczerze w takiej dyspozycji Barcelona nie miała żadnych szans na wygranie tego przypadkowego, tak przypadkowego, bo gdy o tym kto przechodzi dalej decyduje jeden mecz rozgrywany na neutralnym terenie bez publiczności to bez wątpienia turniej przypadkowy. A wszystkim tym których rozpiera dziś euforia i radość z tego, iż Barca odpadła, chciałbym przypomnieć, że w półfinale Bayern czeka spotkanie z City Guardioli i tak łatwo już nie będzie.
#mecz #pilkanozna #heheszki
kazdytopowie - Pytacie mnie na chacie czy boli mnie wielki Bayern i czy opuściłem już...

źródło: comment_1597438195FOrIEJdaRPzikLg9jByDwi.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach