Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Larsberg +322
Niezłe jaja będą.
Wyobraźcie sobie jak te zwierzęta będą drzeć ryja - Oddajcie mi auto! Oddajcie mi auto złodzieje! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawojazdy #prawo #policja #polskiedrogi #samochody
Wyobraźcie sobie jak te zwierzęta będą drzeć ryja - Oddajcie mi auto! Oddajcie mi auto złodzieje! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawojazdy #prawo #policja #polskiedrogi #samochody
Czy znacie parę bardziej pretensjonalnych zjebów?
"Dziś pokażemy nam naszą MORNING ROUTINE!" - mieszkają jakiś czas za granicą i już #!$%@?ą obce słowa xD
"PATRZCIE JACY JESTEŚMY SUPER ZABAWNI I POZYTWNI, AAAAA PATRZCIE TAAAK JESTEŚMY SUPER POZYTYWNI"
no i krótka recenzja po małym rozpoznaniu
on: Cwaniaczek, wannabe oskarek, który brak pewności siebie, kompleksy i przeciętniactwo chce ukryć pod tatuażami i specyficzną fryzurą
ona: sprytna golddiggerka, która za pomocą narządów płciowych szuka sposobu na wspięcie się po drabinie awansu społecznego. Początkowo Cwaniaczka #!$%@?ła do friendzone, ale jak wyczuła hajs to wiadomo co się #!$%@?ło xD
W tym związku to ona jest górą.
Przez bycie we friendzonie, gostek zaczął ćwiczyć, a ponieważ nie miał intelektu, mocno dzianych starych, ani innych atutów, zapewne poczytał jakieś poradniki "10 sposobów na wyjście z friendzone" i tam znalazł, że trzeba poprawić swój wygląd. Jednak nawet teraz ma taki smutek w oczach, bo wie, że tylko powinie mu się noga i zostanie natychmiastowo kopnięty w dupę.
Sprawne oko pod płaszczykiem pozytywnego nastawienia zobaczy toksyczną relację dwojga ludzi opartą na chłodnej kalkulacji i uległości jednej ze stron - uległości, która spowodowana jest strachem przed samotnością. To jeden z tych gości, którzy mimo w miarę dobrego wyglądu, poprzez stracenie kobiety załamią się i nie wiedzą co dalej, zaczynają pić i robić dziwne rzeczy. Po takim zdarzeniu jego egzystencja była by na poziomie #przegryw . Przynajmniej przez jakiś czas.
Dodam też, że mając takich sąsiadów, w razie wybuchu wojny czy innej katastrofy, trzymał bym się od nich jak najdalej, ponieważ jedno niewłaściwe spojrzenie i natychmiast dzwonili by na gestapo, żeby kogoś sprzedać.
Pozdrawiam i proszę o opinie.
#youtube #recenzja #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Czuło się te emocje negatywne i dlatego wątpię by to ona, jak napisałeś "jest w związku
i jak ich typ wyśmiał że w ciele jest przynajmniej 36,6 i wirus nie ginie to od tej wody też nie zginie
no i skasowali