Wpis z mikrobloga

kurrr, skaranie boskie z tym jutubem, sobie kliknąłem gorące z nudów to mam za swoje

Czy znacie parę bardziej pretensjonalnych zjebów?

"Dziś pokażemy nam naszą MORNING ROUTINE!" - mieszkają jakiś czas za granicą i już #!$%@?ą obce słowa xD
"PATRZCIE JACY JESTEŚMY SUPER ZABAWNI I POZYTWNI, AAAAA PATRZCIE TAAAK JESTEŚMY SUPER POZYTYWNI"

no i krótka recenzja po małym rozpoznaniu
on: Cwaniaczek, wannabe oskarek, który brak pewności siebie, kompleksy i przeciętniactwo chce ukryć pod tatuażami i specyficzną fryzurą
ona: sprytna golddiggerka, która za pomocą narządów płciowych szuka sposobu na wspięcie się po drabinie awansu społecznego. Początkowo Cwaniaczka #!$%@?ła do friendzone, ale jak wyczuła hajs to wiadomo co się #!$%@?ło xD

W tym związku to ona jest górą.
Przez bycie we friendzonie, gostek zaczął ćwiczyć, a ponieważ nie miał intelektu, mocno dzianych starych, ani innych atutów, zapewne poczytał jakieś poradniki "10 sposobów na wyjście z friendzone" i tam znalazł, że trzeba poprawić swój wygląd. Jednak nawet teraz ma taki smutek w oczach, bo wie, że tylko powinie mu się noga i zostanie natychmiastowo kopnięty w dupę.

Sprawne oko pod płaszczykiem pozytywnego nastawienia zobaczy toksyczną relację dwojga ludzi opartą na chłodnej kalkulacji i uległości jednej ze stron - uległości, która spowodowana jest strachem przed samotnością. To jeden z tych gości, którzy mimo w miarę dobrego wyglądu, poprzez stracenie kobiety załamią się i nie wiedzą co dalej, zaczynają pić i robić dziwne rzeczy. Po takim zdarzeniu jego egzystencja była by na poziomie #przegryw . Przynajmniej przez jakiś czas.

Dodam też, że mając takich sąsiadów, w razie wybuchu wojny czy innej katastrofy, trzymał bym się od nich jak najdalej, ponieważ jedno niewłaściwe spojrzenie i natychmiast dzwonili by na gestapo, żeby kogoś sprzedać.

Pozdrawiam i proszę o opinie.

#youtube #recenzja #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
LajfIsBjutiful - kurrr, skaranie boskie z tym jutubem, sobie kliknąłem gorące z nudów...

źródło: comment_1597074316ISRySMLAwzO7IxLmtGqgJh.jpg

Pobierz
  • 22
@LajfIsBjutiful: Ich kanału nigdy nie obejrzałam, ale natknęłam się na nich w "America expres" tvnowym. Był tam jeden (a pomniejszych sytuacji było więcej) odcinek świadczący, że pan z tej pary jest bardzo zazdrosny i zaborczy. Raz miałam nawet wrażenie, że gdyby nie kamery, to by go tak poniosło, że by ją uderzył w tym autobusie.
Czuło się te emocje negatywne i dlatego wątpię by to ona, jak napisałeś "jest w związku
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LajfIsBjutiful: przecież oni są ze sobą w cholerne czasu, zanim tam się czegoś dorobili to mieli przeciąg w portfelu. Ta Twoja analiza nie bardzo trafna. Żeby nie było uważam, że to zjeby opór, ale od kilku lat sobie ich czasem obejrzę i czy to na i sta czy fb wyglądają na szczęśliwych