Aktywne Wpisy
Haerbin +5
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +203
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
Cena: $459.00 (1715,56 zł) / Najniższa cena: $522.99
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Kliknij tutaj, aby wyszukać podobne produkty na Aliexpress.
Kliknij tutaj, aby sprawdzić najnowsze kupony na Aliexpress.
---------------
[ #pocophone #pocof2pro #kuponynazywoaliexpress #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywood200do500]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) do mnie 'Chcę być wołany do "roidmi 3s"'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo) do mnie: 'Chcę być wołany do "roidmi 3s"'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na
Proszę o usunięcie mnie z wołania.
Dzięki :)