Aktywne Wpisy
wykopany-ziemniak +237

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pijcie ze mna szampana, żeby panewy nie stukały!
#pokazauto #motoryzacja
źródło: comment_1596774990yYXwIUbbVGMCHBA85ppAuZ.jpg
PobierzAle o własnych kołach też umie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mebel: olej PAO + interwały 8000km i będzie git. Tylko nie dawaj w p---ę na zimnym i pamiętaj, że wskazówka od wody, to nie temperatura silnika.
@dudi-dudi: twoje marzenie można spełnić jeszcze łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolega Berlin - wrzuć sobie w wyszukiwarkę. Za 5 litrów z dostawą jakieś 160zl. Stosunek cena=jakość jest niedościgniona. Sam na tym oleju latam i od pierwszego zalania stałem się jego fanem.
@xandra: Jak to po co? Do wożenia Alf! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zalewam olej taki jak ktoś tam ma w beczce ( diesel here ) i w sumie to nie widzę różnicy żadnej nigdy
@xspeditor: od tego, jak radyklanie zmniejsza się jego pobór, przez pracę silnika odpalanego zimą z rana, poprzez analizy zużytego oleju i świeżego. Dodając do tego cenę za jaką można taki produkt dostać.
I tak stałem się fanem oleju LQM 10w40 MoS2 Leichtlauf.
@Zielony34: Racja, dobry olej i serwis na czas żeby wyłapać w nienowym przecież aucie mankamenty i subaru będzie jeździć bez problemów.
Tylko uważaj na podsterowność. Sam kiedyś przy szybkim skręcaniu w prawo na skrzyżowaniu (u mnie ten odległy pas) wpieprzyłem się lewym kołem na krawężnik aż mnie odbiło. Przy wizycie u mechanika powiedziałem, żeby zwrócił uwagę na cały układ, na