Wpis z mikrobloga

@endryoou: c--j ci do tego kto i na co wydaje swoje pieniądze. Jak się nie znasz, to sie nie wypowiadaj.

Ja się zastanawiam jak wy oceniacie jakość oleju.

@GruncleStan: analizy świeżego i przepracowanego. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to również się zgodzę.

każdy leje, co chce. Ja tylko zasugerowałem.
  • Odpowiedz
@Zielony34: No właśnie pół życia siedzę w motoryzacji i k---a mam zawsze bekę z takich tumanów, specjalistów olejowych, co analizują świeży przepracowany olej xD gdzie k---a? W przydomowym laboratorium? :D jakie tovtesty na zgruzowanych silnikach robicie?:D

Kup nowe auto, lej od początku porządny olej i wtedy pogadamy. A nie o 15 letniej subarynie która owszem jest zajebistym autem ale była katowana nie raz, bo po to ja stworzono.

Aż szkoda
  • Odpowiedz
@endryoou: no ale pytanie, stary olej lepiej jak jest czysty, czy bardziej brudny?
Czysty bo, oohoh patrz jak nie zmienił właściwości, czy brudny bo oohoh patrz jak silnik wymył xD

Wydaje mi się że to jest jak homeopatia xD
  • Odpowiedz
gdzie k---a? W przydomowym laboratorium? :D jakie tovtesty na zgruzowanych silnikach robicie?:D

@endryoou: już po tym widzę, że w dupie siedzisz, nie w motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wypowiadasz się na tematy, o których bladego pojęcia nie masz, ale innych nazywasz tumanami... Żenada.

pytanie, stary olej lepiej jak jest czysty, czy bardziej brudny?

@xspeditor: to zależy od paliwa na jakim jeździsz, stanu wewnętrznego silnika,
  • Odpowiedz
@endryoou: Jakbyś pojeździł trochę mocniejszymi zrobionymi wozami a nie pewnie jakimś seryjnym VAG-iem w dizlu to byś może nie był takim ignorantem.

Jak masz turbo, które dmucha około 1 bara i ogólnie dłubnięty cały motor to nie moźesz zalać byle gówna, które po 30 minutach pracy będzie miało konsystencje wody z kranu.

Subaru OPa moze jest kompletną serią ale ma wrażliwy motor, w którym UPG i panewki są do robienia
  • Odpowiedz
@waskizlo: A ty dalej swoje ;D

Mam nowego vaga w dieslu, mam auta sportowe z turbo i bez, leje olej z książki i w dupie mam te twoje projekty co dmuchają 1 bar i więcej stoją jak jeżdżą pewnie ;D

miłego dzionka, idz być fanem oleju dalej xD

P.s. Zbierasz opakowania czy tylko fan klub?
  • Odpowiedz