Aktywne Wpisy
Noct +97
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
źródło: obraz
Pobierz
Novameh +15
Nieironicznie uważam, że po dwójce był to najlepszy Assassin's Creed.
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
źródło: Assassins Creed Unity
Pobierz

Pijcie ze mna szampana, żeby panewy nie stukały!
#pokazauto #motoryzacja
źródło: comment_1596774990yYXwIUbbVGMCHBA85ppAuZ.jpg
Pobierz@GruncleStan: analizy świeżego i przepracowanego. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to również się zgodzę.
każdy leje, co chce. Ja tylko zasugerowałem.
Kup nowe auto, lej od początku porządny olej i wtedy pogadamy. A nie o 15 letniej subarynie która owszem jest zajebistym autem ale była katowana nie raz, bo po to ja stworzono.
Aż szkoda
Czysty bo, oohoh patrz jak nie zmienił właściwości, czy brudny bo oohoh patrz jak silnik wymył xD
Wydaje mi się że to jest jak homeopatia xD
@endryoou: już po tym widzę, że w dupie siedzisz, nie w motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wypowiadasz się na tematy, o których bladego pojęcia nie masz, ale innych nazywasz tumanami... Żenada.
@xspeditor: to zależy od paliwa na jakim jeździsz, stanu wewnętrznego silnika,
Jak masz turbo, które dmucha około 1 bara i ogólnie dłubnięty cały motor to nie moźesz zalać byle gówna, które po 30 minutach pracy będzie miało konsystencje wody z kranu.
Subaru OPa moze jest kompletną serią ale ma wrażliwy motor, w którym UPG i panewki są do robienia
Mam nowego vaga w dieslu, mam auta sportowe z turbo i bez, leje olej z książki i w dupie mam te twoje projekty co dmuchają 1 bar i więcej stoją jak jeżdżą pewnie ;D
miłego dzionka, idz być fanem oleju dalej xD
P.s. Zbierasz opakowania czy tylko fan klub?
źródło: comment_1596782637nLqIW71VG07alnEVQYk3c0.jpg
Pobierz