Aktywne Wpisy
zielonkagdansk +132
Inny punkt widzenia na wpis @ElMatadore o domkach szeregowych, napisałem komentarz, ale rozwijam go też tutaj, jako przyczynek do dyskusji.
Dlaczego nie kupiłem domu lub mieszkania a kupiłem szereg :
1. Cena (może dało się zbudować dom w podobnych pieniądzach, ale stałby gdzieś w lesie).
2. Lokalizacja: mam szereg w spokojnej dzielnicy Torunia, ale do Biedronki mam 5 minut, a do żabki 3. Przystanek 4 minuty. Dom w takich pieniądzach za jakie
Dlaczego nie kupiłem domu lub mieszkania a kupiłem szereg :
1. Cena (może dało się zbudować dom w podobnych pieniądzach, ale stałby gdzieś w lesie).
2. Lokalizacja: mam szereg w spokojnej dzielnicy Torunia, ale do Biedronki mam 5 minut, a do żabki 3. Przystanek 4 minuty. Dom w takich pieniądzach za jakie
źródło: temp_file9180657433911523441
Pobierz
wykopowajulka15 +47
Mój różowy twierdzi, że jak kupię nam mieszkanie to ona będzie miała motywację żeby o nie dbać. Teraz na wynajmowanym potrafi nie wyrzucić śmieci przez tydzień, zostawić naczynia w zlewie na dwa tygodnie, czy pożyczać moje skarpety bo jej się nie chce szukać swoich do pary albo zrobić prania. Uświadomcie mnie jak bardzo byłbym głupi jak uwierzyłbym w to. Potrzebuję tego. #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Specyfikacja komputera:
#worldofwarcraft
źródło: comment_1596617026WMG4ALHYePImLEQhVEoMOO.jpg
Pobierz._retail_\Cachei._retail_\WTF(tego drugiego zrób sobie backup) bo to najczęstszy winowajcy. Jeżeli po wywaleniu addonów były takie same problemy, to memory leak odpada (WA2, ATT, RIO głównie). Jak nie pomoże wyczyszczenie ww. folderów, to zrób reinstal (wcześniej backup addonów i folderu WTF).Czemu nie grasz na DX12? Zjada więcej VRAMu, ale przekłada się to na wyższą wydajność (po to jest V/RAM, żeby był w max
RAMU jest wystarczająco dużo, 10GB zapasu jest jeszcze jak gram w Wowa. Dziwi mnie to, że Wow ma takie problemy, skoro
Może kwestia AMD i sterowników. Możesz spróbować je w sumie zaktualizować - wątpię żeby pomogło, ale też nie zaszkodzi. WoW wykorzystuje sporo obecnych technologii, ale podwaliny silnika są
źródło: comment_1596622350FHHHUV16wW8FP1DTf1FnUK.jpg
PobierzNiestety, nie obyło się bez reinstalacji gry. Musiały być zepsute co niektóre pliki, bo przy próbie naprawy cała gra się wysypała. Myślałem, że to wina addonów i ElvUI, które mocno ingeruje w grę, ale chyba to nie było jednak to.
Usunąłem wszystkie addony, wszystkie ustawienia konfiguracyjne, zainstalowałem je od nowa. Ponadto, zaktualizowałem Windowsa,