Aktywne Wpisy
darknightttt +109
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
qew12 +72
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kolegaBoba: duży co nie
@janushek: Uhhh! Jak ten pierdo&*! plastik z Instagrama może tak ślicznie i uroczo wyglądać na tym gifie z bananem? Instagram nie polecam... :/
@SweetStud @aguero90 Plusowaliście, więc wołam: Wersja FullHD 2.5 raza dłuższa do ściągnięcia (źródło: Summer Soderstrom EATS Uncensored )
A tak swoją drogą: wiele jest lasek z seksi dupą czy nawet ładna twarzą, ale Summer ma piękny uśmiech :-)
Komentarz usunięty przez autora