Aktywne Wpisy
jestemtakizmeczony +614
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz
Mododzyglizda +132
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ze wszystkich miast w Polsce najgorszy jest Wrocław. No to jest k---a jakiś żart, że wystarczy, że trochę popada i miasto stoi. Komunikacja miejska nie wyrabia, trasę która normalnie pokonuje w pół godziny dzisiaj już zajęła godzinę i dalej nie dojechałem do celu. Czas stąd w---------ć, bo to miasto nie jest dla ludzi.
Nie martw się. W innych miastach w Polsce jest podobnie jak nie gorzej.
I tak komunikacja jest niedofinansowana i to od dawna, bo nie ma prawa się spinać budżet jak wywalasz kasę na World Games i Miasto Kultury.
@Mathas: Ta, od stycznia 4zł XDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@deathfenix: co?
@Mathas: hajs z biletów zgarnia Jaca i mennica