Wpis z mikrobloga

• 8
#wroclaw #zalesie #mpkwroclaw

Ze wszystkich miast w Polsce najgorszy jest Wrocław. No to jest k---a jakiś żart, że wystarczy, że trochę popada i miasto stoi. Komunikacja miejska nie wyrabia, trasę która normalnie pokonuje w pół godziny dzisiaj już zajęła godzinę i dalej nie dojechałem do celu. Czas stąd w---------ć, bo to miasto nie jest dla ludzi.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mathas: Jak ma wyrabiać coś co jest niedofinanoswane? jak ma wyrabiać sieć drogowa, która nie jest dokończona? Jak ma być dobrze, jak ludzie blokują jak porąbani skrzyżowania?

Nie martw się. W innych miastach w Polsce jest podobnie jak nie gorzej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Darth_Gohan Niedofinansowana? K---a, bilet normalny czasowy kosztuje 3 zł! Sieć drogową to leży i kwiczy od wielu, wielu lat. R-------i tory na czas wakacji i całe miasto jest w remoncie. Nie wiem co za debil tak to zaplanował.
  • Odpowiedz
@Mathas: Ten sam który jej nie finansował przez ostatnie lata czyli magistrat. Ty się ciesz, że się za to zabrali bo dopiero byłby dramat po nawet lekkiej zimie.

I tak komunikacja jest niedofinansowana i to od dawna, bo nie ma prawa się spinać budżet jak wywalasz kasę na World Games i Miasto Kultury.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Darth_Gohan Niedofinansowana? K---a, bilet normalny czasowy kosztuje 3 zł! Sieć drogową to leży i kwiczy od wielu, wielu lat. R-------i tory na czas wakacji i całe miasto jest w remoncie. Nie wiem co za debil tak to zaplanował.

@Mathas: hajs z biletów zgarnia Jaca i mennica
  • Odpowiedz
@deathfenix: Takie same spostrzeżenia miałem z każdą wizytą w stolicy, dlatego po 10 latach mieszkania we Wrocławiu nastąpił czas na tak zwane „pakuje się i w---------m” ;)
  • Odpowiedz