Wpis z mikrobloga

Dobra akcja miała miejsce wczoraj

Moja była ma przyjaciółkę, a ta przyjaciółka(dla ułatwienia nazwijmy ją Monika) ma chłopaka od 4 lat. Ta moja często opowiadała mi o tym, jakie akcje odwalała Monia w tym związku.

Normalnie wysyłała mi screeny rozmów, a nawet znalazł sie "przyrodniczy film".

Dokonania Moniki, to:
-lizanie się z innym typem na studniówce
-lizanie się z innym typem w klubie
-lodzik innemu typowo także w klubie
-dwie sex randki z Tindera (świeża sprawa, sprzed miesiąca)

Monike nazywałem sobie "małą #!$%@?ą", ale długo nic nie mówiłem jej chłopakowi, bo po pierwsze nie znamy się, a po drugie stwierdziłem, że nie będę #!$%@?ł się w nieswoje sprawy.

Jednak ostatnio coś mnie ruszyło i napisałem do typa, by się ze mną spotkał, to mu coś pokaże odnośnie jego dziewczyny. Chłop nic nie odpisał, mija z 3 dni i dostaje wiadomość od Moniki XD

Już nie wiem, jak #!$%@? można niżej upaść. Gościu zamiast sprawdzić i zweryfikować informacje, jakie potencjalnie dla niego mam, to poszedł się "poskarżyć" dziewczynie, która robi go w #!$%@? od długiego czasu i udaje świętą.

Po tej akcji doszedłem do wniosku, że jeśli chłop chce zaklinać rzeczywistość, to niech sobie dalej żyje w swoim wyimaginowanym świecie. Nawet mi go nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rozowepaski #zdrada #betabankomat #niebieskiepaski
BlackBlack - Dobra akcja miała miejsce wczoraj

Moja była ma przyjaciółkę, a ta prz...

źródło: comment_1596453334yD7sE79dHP5mWVXljrdnep.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
@BlackBlack: u mnie w robocie jest dziewczyna która ma jeszcze większego dzbana, jest z tym gościem 11 lat ale w międzyczasie była z kilkoma innymi co kryzys to inny koleś, a potem powrót do beta bankomatu bo goścć zarabia całkiem nieźle. Przez rok ruchała typa z pracy a jej Bankomat płacił za rachunki i jedzenie. Jej wypłata szła na rozrywki i waciki. Po roku pojechała z kochankiem do Francji na
  • Odpowiedz
@BlackBlack stary, znam łaskę co gościa waliła po rogach dwa razy z typami starszymi od niej o jakieś 15 lat, już miała z chłopem zrywać a akurat się oświadczył, więc w sumie zamiast zerwać to przyjęła zaręczyny xD nie wiem w się czy ślub już był bo to było kilka lat temu a nie z nimi kontaktu żadnego, to tacy znajomi przez znajomych
  • Odpowiedz
@BlackBlack: a ja myślę że powinieneś wyłożyć kawę na ławę i otworzyć oczy temu beciakowi. Najwyraźniej nie miał w życiu sytuacji która by go postawiła do pionu. Za 10 lat będzie ci koleś wdzięczny.
  • Odpowiedz
@BlackBlack: dlatego uważam, że nie ma sensu "pomagać" takim ludziom, Ty wyjdziesz na najgorszego, jeszcze może twoja kumpela na tym oberwie, a oni i tak sobie wybaczą i do siebie wrócą. Poza tym może koleś odstawia to samo jak ona nie widzi, więc ma wyjebkę?
  • Odpowiedz