Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +112
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Moja była ma przyjaciółkę, a ta przyjaciółka(dla ułatwienia nazwijmy ją Monika) ma chłopaka od 4 lat. Ta moja często opowiadała mi o tym, jakie akcje odwalała Monia w tym związku.
Normalnie wysyłała mi screeny rozmów, a nawet znalazł sie "przyrodniczy film".
Dokonania Moniki, to:
-lizanie się z innym typem na studniówce
-lizanie się z innym typem w klubie
-lodzik innemu typowo także w klubie
-dwie sex randki z Tindera (świeża sprawa, sprzed miesiąca)
Monike nazywałem sobie "małą #!$%@?ą", ale długo nic nie mówiłem jej chłopakowi, bo po pierwsze nie znamy się, a po drugie stwierdziłem, że nie będę #!$%@?ł się w nieswoje sprawy.
Jednak ostatnio coś mnie ruszyło i napisałem do typa, by się ze mną spotkał, to mu coś pokaże odnośnie jego dziewczyny. Chłop nic nie odpisał, mija z 3 dni i dostaje wiadomość od Moniki XD
Już nie wiem, jak #!$%@? można niżej upaść. Gościu zamiast sprawdzić i zweryfikować informacje, jakie potencjalnie dla niego mam, to poszedł się "poskarżyć" dziewczynie, która robi go w #!$%@? od długiego czasu i udaje świętą.
Po tej akcji doszedłem do wniosku, że jeśli chłop chce zaklinać rzeczywistość, to niech sobie dalej żyje w swoim wyimaginowanym świecie. Nawet mi go nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #zdrada #betabankomat #niebieskiepaski
Chłop xDDDDDDDD
Ej nie rozwalaj tego zwionzku bo kto moni zrobi zadanie na pszyrke????