Wpis z mikrobloga

Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, może teraz przestaniecie robić powiązania pomiędzy jakimś przypadkowym prowokatorem a LGBT.

Chociaż kogo ja oszukuję, rozróżnianie flagi z 7 kolorami od tej z 6 kolorami dla prawaków jest dostępne tylko, kiedy ktoś pokazuje 7 kolorowe flagi na chrześcijańskich obrazach, wtedy już każdy prawak doskonale wie, że to zupełnie inny symbol ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak pasuje do narracji, że wczoraj podczas prowokacji w Warszawie to na pewno była flaga LGBT, to wtedy możliwość liczenia do 7 i rozpoznawania kolejności magicznie zanika.

#bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #neuropa #konfederacja #4konserwy oraz #bekazlewactwa tylko po to, aby grupa docelowa zobaczyła ¯\_(ツ)_/¯
R187 - Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, moż...

źródło: comment_1596353912sUw6cLHolB3UFggjNNbKfl.jpg

Pobierz
  • 323
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zrobiła źle

@R187: Więc dlaczego nie napisałeś tego od razu we wpisie a skupiasz się jedynie na udowadnianiu, że nie użył flagi LGBT? Ktoś postronny może pomyśleć, że nie masz nic przeciwko takiemu zachowaniu, na zasadzie "nie nasz ale dobrze zrobił".
Gdyby ta osoba użyła poprawnej flagi LGBT to co byś wtedy pisał?
  • Odpowiedz
@R187:
Zgadzam się z @kwanty jak swastyke będzie nosił jakiś mnich z Azji to ok, ale jak tę samą swastykę nosi wytatuowany, biały facet to jesteś w stanie ocenić jaki był zamysł i co sobą chce prezentować.
  • Odpowiedz
racja, zawsze jak patrze na teczowa flage to licze kolorki zeby sie przypadkiem nie pomylic XD

@Poopiesh: świetnie. co za ignorancja. brak koloru też Ci nie przeszkadza? to jak rozumiem wg Ciebie nie ma różnicy miedzy flagą Polski i Indonezji? przecież kolory te samy? iksDE
a to że jednego paska nie ma... panie, kto by się przejmował.

@krystian-masiak: to powyżej też się tyczy Ciebie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@R187: To tak jakby ktoś na użył zamiast flagi polski flagę księstwa Monako. Dla naszych kochanych prawakow to byłby też jeden c--j. Tutaj mamy przykład. Bo tO beZ RóŻnicy darcie p---y w języku rosyjskim

@GodBlessYou: racja, zawsze jak patrze na teczowa flage to licze kolorki zeby sie przypadkiem nie pomylic XD
  • Odpowiedz
@R187: No i po co mnie wołasz? Nie moja wina że własnej flagi nie znacie, zaraz jeszcze napiszesz że ten facet w oknie to był narodowiec xD Jesteś żałosny z tymi fikołkami.
A tak na marginesie nie jestem konserwatystą i nie mam nic do gejów czy lesbijek, tylko że ten cały wasz ruch lpg nie zachowuje się jak normalni ludzie, i nawet inni (ci normalni ludzie) o odmiennej orientacji seksualnej
  • Odpowiedz
@R187: A czy to bedzie jedna flaga czy druga, ta cala warszawka to do zaorania i zmieniki sadzic, chociaz by pozytek byl jakis a nie ciagle problemy
  • Odpowiedz
@R187: zróbmy kraj dla LGBT, będę tam sami nie binarni, homo sodomici, i zobaczymy ile przetrwa taki eksperyment. Mogę ci odpowiedzieć od razu na to pytanie. Sodomici nie przetrwają nawet jednego pokolenia i wyginą. Na takiej podstawie możemy łatwo utworzyć założenie, że sodomici działają na szkodę narodu , w związku z czym promowanie ideologii lgbt powinno być karalne na poziomie konstytucji.
  • Odpowiedz