Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Używał ktoś z was aplikacji Bodybuilding od Axiom mobile? Chce plan ćwiczeń ktore mogę robić sam. Mam hantle z ciężarkami do 15kg na każdy, mam do tego sztangę z ciężarami 20 kg x 2 (40 kg w sumie, plus ciężarki z hantli to 70 w sumie na sztangę). Mam też ławeczkę i ramę do podciągania się. Zależy mi na planie. Do tej pory ćwiczyłem codziennie z inną aplikacja robiąc serie 14 razy ale tracę ochotę i siły do ćwiczeń, nie sądzę że ostry wycisk codziennie przez ponad miesiąc to dobry sposób.
Chce ćwiczyć 3 razy w tygodniu i w aplikacji bodybuilding znalazłem program German Volume Training, załączam screenshot. Ma to jakiś sens? Czy lepiej poszukać jakiegoś trenera żeby zrobił program? Czy ktoś tutaj pomoże (mogę coś zapłacić).
#silownia #cwiczeniabezsilowni #cwiczenia
t....._ - Używał ktoś z was aplikacji Bodybuilding od Axiom mobile? Chce plan ćwiczeń...

źródło: comment_1596317307qNmyYL9cPa1ETxU7VXYGBA.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@t0m3k_: GVT jest całkiem fajne pod warunkiem że osiągnąłeś już pewien poziom wytrenowania, inaczej się zesrasz xd Jaki staż i wyniki w bojach?
  • Odpowiedz
  • 1
@t0m3k_: nie jestem też przekonany do katowania się 10 seriami tego samego ćwiczenia ale widocznie to jest jakiś system. Nie jestem jakimś pro więc też nie bierz mnie za eksperta. Z fartem.
  • Odpowiedz
  • 1
@t0m3k_: Zostaw ten "program". Znajdź sobie w guglach starting strength, 5x5 albo greyskulla (to nazwy programów), lepiej na tym wyjdziesz
  • Odpowiedz
  • 0
@vizori: zrobiłem dzisiaj 5x5 typ A porównując 5 różnych programów, niestety aplikacja 5x5 od strong lifts jest najbardziej ograniczona i wersja pro jest płatna miesięcznie przy minimalnych benefitach i możliwościach konfiguracji, greyskull jest ok (poza interface który był robiony na androida 2.x) ale kosztuje dużo wersja pro a podstawowa ograniczona, wróciłem do aplikacji bodybuilding w której był plan 5x5, pełna wersja kosztuje około 15 zł i można konfigurować dowolnie ćwiczenia,
  • Odpowiedz
@t0m3k_: Ale po co Ci aplikacja do programu składającego się z trzech ćwiczeń? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I co to za problem z kolanem, konsultowałeś to z ogarniętym fizjo?
  • Odpowiedz
  • 0
@vizori: byłem napadnięty w styczniu, gdzieś na mirko jest opis. Fizjo tak, od 6 miesięcy (od początku), nie wiem czy ogarnięty, służba zdrowia w UK. Do tej pory kazał rozciągać i ćwiczenia bez ciężarow, od tygodnia mam ćwiczyć tak żeby nie bolało i dalej rozciągać. Apka zamiast zeszytu, zapisuje mi postęp i liczy kalorie.
  • Odpowiedz