@saakaszi: No takich tytanów intelektu potrzebujemy, co za dzban xD
Jedna i druga strona dała popis dzisiaj, nie wiem kto głupszy, chociaż wydaje się, ze ten z załącznika mniejszą krzywdę ludziom robi niż ten z tego wpisu.
@saakaszi: Gada coś, że jesteśmy podzieleni i słabi, musimy się zjednoczyć, a w tle baner "normalna rodzina". NO KTO TU TAKI ZŁY DZIELI POLAKÓW NO NA PEWNO NIE JA XDDDD
@saakaszi: J--------e i pomyśleć, ze jeden impuls i jemu podobni bez mrugnięcia okiem zaczna podrzyznac gardla najpierw gejom, potem transeksualistom a na koncu wszystkim wrogom narodu.
@saakaszi: NAJLEPSZA JAZDA NA ŚWIECIE HUSARIA, więc trzeba walczyć z gejami z okazji rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego, bo tak by chciała Maryja - czego nie rozumiecie lewaki?
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?
XDDDDDDDDDDDD
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #powstaniewarszawskie #warszawa #heheszki #4konserwy #konfederacja #lgbt #historia
Nie ma to jak wykorzystywać tragedie narodowe, to tworzenia ideologii i nienawiści.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie przeglądał główną wykopu
@saakaszi: Ja usłyszałem but mnie dotknął.
Jedna i druga strona dała popis dzisiaj, nie wiem kto głupszy, chociaż wydaje się, ze ten z załącznika mniejszą krzywdę ludziom robi niż ten z tego wpisu.
nie mozemy bracia xD