Wpis z mikrobloga

@xionze: tak, tak... xD po OPie cisne od wczoraj i to go tak dupa piecze, ze musi kasowac moje posty i mnie zablokowal, bo jak swiat ujrzy jego zdebilalosc, to sie poplacze. Co do obrazka, taka sama grazynacore jak ponizej tylko dla lewactwa, byle by pasowalo do tezy, choc statystyki o polakach mowia co innego.

#urojenialewakoidalne

@rzuberbozy kasuj moje posty dalej, ja i tak robie screeny, a szybko moje szkalowanie ciebie raczej sie nie skonczy ;*
Pobierz
źródło: comment_1596187563LZkPQOUXq2tpZPyLFdqXhu.jpg
  • 10
@krystian-masiak: no dobra, w takim razie jak tak szkalują wielką Polske to gdzie jest cała reduta dobrego imienia czy Polska Fundacja Narodowa żeby dementować? śpia czy czekają na polecenia naczelnika? Czy może już ukradli cała kase i #!$%@??
@krystian-masiak: robić to co do nich należy czyli bronic dobrego imienia kraju i dementować rzekome kłamstwa nieprzychylnej prasy, dziennikarzy, mediów etc. Mam sie dalej produkować czy już rozumiesz?
@xionze: Tylko, że w wypadku konwencji, jest to zwyczajnie niemożliwe. Lewactwo próbuje zrobić z polaków bokserów, mimo, że liczba wskaźnik przemocy w rodzinie jest jeden z najmniejszych, więc obrazek wstawiony przez tego #!$%@?, jest zwyczajnym kłamstwem.

Co do treści konwencji, jest ona feministyczna i skupia się głównie na przemocy wobec kobiet dyskryminując mężczyzn. Do tego jest zwyczajnie zbędna, ponieważ nasze prawo już od dawna uwzględnia przemoc w rodzinie w ustawie z
@xionze: Ja wiem, ze gloryfikacja kobiet i spędzanie facetów na bok to jeden z głównych celów lewicy. Jak to jest, ze kobieta może być maltretowana przez faceta, a facet przez kobietę już nie? Głównie tam widać słowo „kobieta”, co oznacza zwykłą nierówność. I nikt tu niczym nie straszy, tylko wymaga równości w traktowaniu, a to duża różnica. Co do imigrantów, to co? Mowisz, ze warto było? Mało zamachów/ gwałtów/ pobić masz