Wpis z mikrobloga

@Wdical: Mem jest o tym 1% pctowych graczy, którzy mają sprzęt pozwalający na grę z takimi ustawieniami tak? Reszta pctowców z--------a za konsolowym ugabuga :D
  • Odpowiedz
Generacja tak, ale nowe konsole X D C A B wychodzą co 2 lata, nie wiem co zmieniają, ale skoro wychodzą to jest popyt, czyli użytkownicy starych konsol kupują nowe, żeby pograć na nowej technologii

@Vikingen: no nie koniecznie, ja sam kupiłem w zeszłym roku xbox one s i pewnie kupie nową generacje dopiero po "lifitingu". Mnóstwo moich znajomych poprzesiadało się z ps3 dopiero na ps4 slim czy xbox360 dopiero
  • Odpowiedz
@Snaki: Nie daj się tak baitować. Przeciesz każdy czlowiek który ma rigcz wie że pc biedarejs, jest dla spermiarzy i przerywów którzy muszą walić konia do lasek w .jpg albo .mp4 bo to jedyna dziewczyna którą widzieli nago.
  • Odpowiedz
@Snaki: Powiem tak:
ja gram czasami po pracy w fife/forze + na imprezach w tekkena/fife i raz na jakis czas coś większego pokroju RDR2 czy Outer Worlds
+ za 600pln na promocjach mozna było rok temu kupic xbox one s i za +/- tyle kupiłem.

Efekt: za grosze mam komputer do grania na 2-3 lata od zakupu.

Kupuję/ściągam(z gamePassa) grę i ona działa. Nie zastanawiam się czy mam wystarczająca kartę
  • Odpowiedz
@Steczny: mam RTX 2060 Super i nawet na tej karcie mało co pójdzie w 1080p@144fps. Borderlandsy 3 cisną około 105 klatek, WoW różnie (od 40 do 144 :D), choć nie powiem że są gierki co trzymają klatkaż na maxa, np Trackmania Turbo albo CS GO
  • Odpowiedz
@Antorus: No ja mam rx 5700 xt i ryzena 7 3700x i 16 gb ram 3200 cl 16 i wiedźmiń na uber chodzi na około 120-140 klatkach zależy od lokalizacji w 2k chodzi na około 70-80 a w 4k 45-55fps więc do tych 144 fps trochę brakuje ale i tak nie mówimy o maks ustawieniach bo gram na nvidia hair works off bo moim zdaniem włosy wyglądają wtedy gorzej i
  • Odpowiedz
@Snaki: Nikt praktycznie nie widzi różnicy w 4k to jest tylko tak o nawet linus tech tips od graczy którzy grają dał im monitory do testu z tymi samymi parametrami z czego 1 miał 4k a inny fhd totalnie nie widzieli różnicy i nie mogli wskazać tego 4k
  • Odpowiedz
@altnume22: Też się nie za bardzo znam i też po prostu biorę grę i w nią gram na kompie. Jak mi jakaś gra nie pójdzie to oznaka, żeby się znowu na chwilę tematem zainteresować, kupić nowego kompa i to tyle. Czy tam nawet jak grę kupię i będę w końcu musiał grać na niskich detalach. Obecnie mam laptopa sprzed 3 lat i wszystko śmiga na conajmniej średnich, zazwyczaj wysokich czyli
  • Odpowiedz