Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Leżymy sobie na łóżeczku z różową w hotelu, bo jesteśmy na urlopie. Czilera, utopia, fiutek na wierzchu, że tak powiem ( ͡~ ͜ʖ ͡°) i co się nagle odwala! Jakiś typ zagląda nam do naszego pokoju z balkonu obok i się na nas patrzy XD wyglądało to mniej więcej jak na obrazku. Super się urlop zaczął XD
#takbylo #heheszki #urlop #logikaniebieskichpaskow
PS. Fajny fiutek
@Gacrux: zajebista definicja bycia facetem. Jeszcze powinien mu n-----ć i wyruchać jego żonę, to by wtedy było prawdziwie męskie zachowanie.
PS. Fajny fiutek "
@byle_jak: Jestem tym hotelem, potwierdzam, zacna knaga