Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@thePiter: a ja powiem: rób ze swoimi pieniędzmi co chcesz ¯_(ツ)_/¯ na rozbiórkach będzie taniej, ale dolicz do tego dogadywanie z różnymi mirkami co kto ma, szansa ze nie wszystko dostaniesz, koszty przesyłki dla każdego mirka osobno, czas który trzeba na to poświęcić i tak dalej.
Niektórzy to rozbiórki gloryfikują tak jakby każdy mirek miał wszystko i wysyłał natychmiast po zapłacie
  • Odpowiedz
  • 0
@FELIX90: tak, tu masz rację, akurat OP wrzucił raczej popularne rzeczy. Ale i tak po części go rozumiem, ja też mam listę zapachów na które się czaję od dawna i albo żaden mirek tego nie rozlewa, albo mają po 1-2 zapachy i koszty wysyłki rosną do absurdalnego poziomu i może też się skończy na tym ze kupię gdzieś w necie przepłacając
  • Odpowiedz
  • 0
@FELIX90: nie no zartuje. Skąd miał wiedzieć że będzie tyle w przyszłości ale szanuje go za wydanie 500 za 10 sampli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@weah: no pewnie, grunt to znaleźć kompromis pomiędzy kosztami, dostępnością, czasem i środkami jakie się chce na to przeznaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja jedynie protestuję przeciwko mówieniu ze rozbiórka zawsze będzie lepszym rozwiązaniem
  • Odpowiedz