#zegarki Hej, rok temu przywiozłem z Pekinu taką ładną replikę AP ale niestety coś nie pykło w mechanizmie automatycznym, wskazówki nie są ustawione jak należy (jest lekkie przesunięcie) + nie działa ustawienie daty. Zegarmistrz w Gliwicach powiedział, że do naprawienia ale nie ma i nie wie skąd wziąć części. Macie może pomysł gdzie w Polsce ktoś może to naprawić? Może być wysyłkowo. Zdjęcia w komentarzu. Z góry dzięki za pomoc.
@nokio: myślę, że Mirki od zegarków nie pomogą Ci w tej kwestii. Bo gardzą podróbkami. Tego właśnie możesz nie wiedzieć. Nawet ten zegarmistrz ładnie wybrnął z sytuacji, mówiąc, że nie ma dostępu do części ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nutramigen: w sumie to ma rację. Jakość mechanizmu w podróbkach zwykle jest słaba i zegarmistrzom nie chce się z tym babrać. Potem tylko pretensje są, że zegarek za 500 zł, a naprawa 300 albo, że po naprawie zegarek nie jest dokładny.
Do #!$%@? części nie dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nokio: bardzo ładna w takim razie... Tym bardziej, że nie działa.
@nokio: myślę, że Mirki od zegarków nie pomogą Ci w tej kwestii. Bo gardzą podróbkami. Tego właśnie możesz nie wiedzieć. Nawet ten zegarmistrz ładnie wybrnął z sytuacji, mówiąc, że nie ma dostępu do części ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nutramigen: taki dziadziuś zrobi serwis prawdziwego AP za kilka koła zamiast się babrać z jakimś chińskim dziadostwem