Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 719
Jutrzejsza okładka Wyborczej. Nie wiem jak was, ale mnie na widok tego zdjęcia ściska w gardle ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A tak na marginesie. Radio Wolna Europa ma zamiar wznowic transmisję na Węgrzech (albo już to robi). Wolałam, kiedy RWE było w mojej świadomości czymś z opowiadań dziadka, a nie medium które działa w 2020 roku w kraju Unii Europejskiej
#neuropa #wegry #postkomunistycznepanstwomafijne
Soojin21 - Jutrzejsza okładka Wyborczej. Nie wiem jak was, ale mnie na widok tego zdj...

źródło: comment_1595785873uemOfyWMX2gNIVrJReHugY.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jutrzejsza okładka Wyborczej. Nie wiem jak was, ale mnie na widok tego zdjęcia ściska w gardle ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Soojin21:
Mnie też. Głównie dlatego, że wyborcza, która o-----a jak może wszystko, co związane z Polskością i narodowością nagle powołuje się na narodowość i przyjaźń między narodami.
To wyższy sort ku**stwa, całkiem normalny dla tej gazety.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: Jeżeli wygra Biden, to Polacy stracą kolesia, z którym mogliby się pochwalić jaką super prowadzą politykę. Poza tym wątpię, że Merkel jeszcze długo będzie rządzić, a następny kanclerz nie będzie pozwalał Węgrom i Polsce na wszystko. Sytuacja polityczna Polski na arenie międzynarodowej będzie słaba, więc Polska zacznie ponosić coraz mocniejsze porażki na arenie międzynarodowej.
  • Odpowiedz
@JakovKarnic: no to jasne, tylko moje pytanie bylo: czy to wszystko sprawi ze Pisowicspadnie poparcie na tyle ze przegra wybory?
Czy efrkty gospodarcze zwiazane z gorszymi relacjsmi beda na tyle silne i negatywne ze uderzy to jakos w wyborcow Pisu?

Moim zdaniem nie, bo musialoby to byc cos pokroju zapasci gospodarczej i np wycofania 500+. Wygrana Bidena nie sprawi ze w Polsce az twk pogorszy sie gospodarka zeby wyb9rca Pisu
  • Odpowiedz
@janeeyrie: co mssz na mysli? Polska przez 26 lat po transformacji funkcjonowala normalnie i bylismy wolni, a teraz przekresla to 5 lat rzadow Pisu i nagle jestesmy narodem ktory musi "zyc po butem"? xD
Nienawidze takich populistycznych glupkowatych hasel, dokonywanie jakichs wielkich ocen calych narodow w jednym zdaniu, zeby fajnie na wykopie wygladalo xD

O brytyjczykach tez powiesz ze to narod debili bo wybrali brexit? A amerykanie wybrali Trumpa wiec
  • Odpowiedz