Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A tak na marginesie. Radio Wolna Europa ma zamiar wznowic transmisję na Węgrzech (albo już to robi). Wolałam, kiedy RWE było w mojej świadomości czymś z opowiadań dziadka, a nie medium które działa w 2020 roku w kraju Unii Europejskiej
#neuropa #wegry #postkomunistycznepanstwomafijne
@CynicznyMarksista: jedna lista PSL, Hołownia, SLD, Razem, Zieloni, UED... brzmi realnie xD Nawet jeśli wygrają, to za chwilę się rozpadną, bo nie mają żadnego wspólnego
@JakovKarnic: No jeżeli nie da się wygrać to według mnie należy się poddać.
@Soojin21: > Ciekawe w jakim squadzie xD
@Soojin21:
Mnie też. Głównie dlatego, że wyborcza, która o-----a jak może wszystko, co związane z Polskością i narodowością nagle powołuje się na narodowość i przyjaźń między narodami.
To wyższy sort ku**stwa, całkiem normalny dla tej gazety.
Mnie od manipulacji GW nie ściska.
Komentarz usunięty przez autora
Jak wygra Biden, ktory nie jest pro-pisowski, to co to zmieni? Oprocz tego ze beda chlodniejsze relacje to zmienia sie nasze stosunki gospodsrcze tak, aby Pisowi spadlo poparcie? Nie sadze zeby tak bylo
Czy efrkty gospodarcze zwiazane z gorszymi relacjsmi beda na tyle silne i negatywne ze uderzy to jakos w wyborcow Pisu?
Moim zdaniem nie, bo musialoby to byc cos pokroju zapasci gospodarczej i np wycofania 500+. Wygrana Bidena nie sprawi ze w Polsce az twk pogorszy sie gospodarka zeby wyb9rca Pisu
Nienawidze takich populistycznych glupkowatych hasel, dokonywanie jakichs wielkich ocen calych narodow w jednym zdaniu, zeby fajnie na wykopie wygladalo xD
O brytyjczykach tez powiesz ze to narod debili bo wybrali brexit? A amerykanie wybrali Trumpa wiec