Aktywne Wpisy
xeacaex +258
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +26
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
https://radioszczecin.pl/1,409221,zmiany-dla-kierowcow-w-centrum-szczecina-zdjecia
#szczecin
Normalny asfalt robić, a nie bawić się w pseudoestetykę.
@Tytanowy_Lucjan: tam masz drogę rowerową
@Krupier: zgadzam się z Tobą, fajna kostka tam jest, niech zostawią
Zaorać i wymienić
Przejedź się rowerem tą fajną kostką przez ulicę księcia Sambora albo Żołnierską.
Pewne rzeczy się starzeją technologicznie i nie powinniśmy ich na siłę konserwować "bo kiedyś tak było i już zawsze powinno być".
@Trochutak:
Nie ma jakoś mocno. Na Potulickiej były i tego się nie dało uratować. Tutaj jest ok i póki nie ma dramatu to powinno się zachować historyczny aspekt miasta. Jedyny minus to hałas, ale czy akurat ten od kostki mieszkańcom przeszkadza? Musiałoby się trochę osób tam mieszkających wypowiedzieć bo teraz nie
@Krupier: znam kilka osób, które tam mieszkają/mieszkały i nie słyszałem, by komuś ta kostka spędzała sen z powiek
poza tym pracowałem tam i też nie zwróciłem uwagi na jakiś większy
Kostkę mogliby by wymienić pod warunkiem, że nową położą dobrze a nie będzie za jakiś czas do wymiany. Pod tym względem jednak ta drobna
@Krupier: Syreny policji lub karatek bardziej przeszkadzają niż hałas od tej kostki :p