@ranunculus: Zabrakło #pdk :) Minimalistyczne postaci to cykl obrazów z serii Zakochani. Uwielbiam taką formę maniakalnej monotonii, a niezwykła czułość Puczela wobec rzeczywistości i umiejętność oczyszczania jej ze zbędnych słów i konwencji zadziwia mnie i wzrusza za każdym razem.
@pani_doktor_od_arszeniku: widziałem tam mogę wielkiego żuka a na środku jego pazury które odpadły i zastanawiałem się czy mu nic nie jest ( ಠ_ಠ) pora spać
@pani_doktor_od_arszeniku: alias przyszła czarna wdowa, mam wielką prośbę do Pani. Poszukuję obrazu, który ponad miesiąc temu został udostępniony. Całość była namalowana w stylu podobnym do Edwarda Hoppera, przedstawiała półnagą kobietę w oknie, za tło robiły typowe dla ameryki bloki z cegieł i okna otwierane do góry. Będę wdzięczny za pomoc
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
Zakochani 2, 2012, olej na płótnie, 60 x 60 cm
#artfucksme #malarstwo #sztuka #obrazy #art #minimalizm
@ranunculus: Zabrakło #pdk :) Minimalistyczne postaci to cykl obrazów z serii Zakochani. Uwielbiam taką formę maniakalnej monotonii, a niezwykła czułość Puczela wobec rzeczywistości i umiejętność oczyszczania jej ze zbędnych słów i konwencji zadziwia mnie i wzrusza za każdym razem.
First Kiss of Summer
@pomaranczehieronimaboscha: Czy to ten obraz?
PS Bardzo ładny nick :)
Wracam dalej być cichym fanem tagu #artfucksme. Piękna praca jest tutaj robiona.
PS. Dziękuję, myślę że H. Milller nie obrazi za to.