Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Farma golda w WoWie i sprzedawanie chińczykom? dorabiałem tak na studiach i wychodziło 1000 złotych miesięcznie +/- ale było to te 10 lat temu. Chociaż jak widze gold trzyma ceny na classicu np.

+ na pewno są też inne gry z rzeczami na handel. No i możesz to robić w trakcie nudnej pracy.

2. Szuaknie wyprzedażowych klocków lego którym kończy się produkcja i sprzedawanie po pół roku drożej.

Panie
  • Odpowiedz
@kamilry123: Ysense.com - z tego wyciągnąłem już ponad 100$
Kolejne to answeo.com
Lifepoints.com
Prolific.co - znam ludzi, którzy idealnie uzupełnili profil pod ankiety i mają teraz po kilkadziesiąt do kilkaset £ miesięcznie.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Przecież możesz kupić jakiegoś laptopa o dysponując taką ilością czasu nauczyć się czegoś co zaprocentuje znacznie wyższymi zarobkami zamiast marnować czas na jakieś gówniane ankiety. Zorientuj się co cię interesuje i po roku będziesz miał już jako takie podstawy, a opcji jest masa chociażby jakiś front end, grafika 3d, webdesign, ux, itd. Każda z tych dziedzin zapewni ci w przyszłości conajmniej dwukrotnie wyższe zarobki od tych które masz obecnie.
  • Odpowiedz
@IJustWannaDie Jak wszystko inne, zaczynasz się interesować tematem robisz jakieś kursy, tutoriale i tyle. Frontendem nie jestem ale patrząc na kilku z którymi mam do czynienia to bardziej pożądana jest umiejętność znalezienia różnic pomiędzy dwoma obrazkami której nie posiadają niż matematyka, a fizyka to już w ogóle nie wiem po cholerę.
  • Odpowiedz