@PeeM69: drugie auto też musiałby pewnie obejrzeć i sobie porobić zdjęcia żeby mieć więcej danych. Natomiast tak czysto teoretycznie pewnie mógłby powiedzieć czy sprawcą mógłby być konkretny model.
@stormkiss: pod blokiem, ale te auta są daleko od niego, na drugim końcu miasteczka. Chodziłam po sąsiadach i pytałam, doszłam do info ze ktoś robi remont wiec to może być jakaś przyczepka. Ja przyjechałam po 20 i śladu jeszcze nie było. Koleżanka wyjeżdżała spod bloku o 23 i ślad już był. Czyli zrobiono go w 3h. Jeden koleś co robi remont wyjeżdżał o tej godzinie. Popytalam o niego i dostałam numer
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
Wysokość, kolor, cokolwiek?
Czy kolor auta które otarło o moje zawsze zostawi na mojej karoserii swoj lakier?
#csiwykop #samochody #kolizja #lakiernictwo #mechanikasamochodowa #lakiernictwo