Wpis z mikrobloga

#dwochtypowpodcast stają się coraz bardziej męczący, odpychający i toksyczni. Mam tu na myśli zarówno treść jak i formę. Myślałam, że te ciągoty #gargamel do #!$%@? się do innych to tylko taka konwencja jego kanału i niewinne heheszki ale widzę, że DTP powoli zmieniają się w Gargamel podcast i będą teraz w każdym epizodzie roztrząsać przez 40 minut, że ktoś tam coś tam napisał. Wszystko to w pyszałkowatym stylu i szyderczym uśmieszkiem na ustach - mam wrażenie, że oni wręcz pławią się tym jak udało im się komuś #!$%@?ć. To ich bycie wrednymi #!$%@? żenuje jeszcze bardziej gdy posłucha się jak w ostrożny i ugrzeczniony sposób wypowiadają się na temat czarnoskórych, kobiet itp.
#polskiyoutube #sohayo
  • 20
@DumnaAniemia: @bubbs: @ChamskoCytuje: @Napromieniowany__: @EissIckedouw: @NVX78:

Chłopaki mocno siedzą w temacie socialmedia i dlatego pewnie ten temat się pojawia. Odcinek w którym jadą po sohayo to akurat był wyjątek że aż tak dużo poświęcili czasu w epizodzie by pogadać o jednej osobie która #!$%@?ła coś w necie.

Moim zdaniem gargamel robi dobrą robotę bo raczej nie czepia się tego że ktoś coś głupiego wstawił do neta
najlepszy jest komentarz czlonka tego kolka adoracji, sztywnypatryk czy jakos tak, ktory jeszcze niedawno walil konia pod jej kazdym filmem, a teraz po niej jedzie XD

@NVX78: bo może przejrzał na oczy? Zmiana poglądów to nic złego, ale przez takie piętnowanie jak ty to robisz potem ludzie będą uparcie trzymać się nieprawdy bo boją się przyznać do błędu
Chłopaki mocno siedzą w temacie socialmedia i dlatego pewnie ten temat się pojawia. Odcinek w którym jadą po sohayo to akurat był wyjątek że aż tak dużo poświęcili czasu w epizodzie by pogadać o jednej osobie która #!$%@?ła coś w necie.

@01ab: To co powiesz o dzisiejszym odcinku XD trzeci tydzień pod rząd mielą to cały czas, sohayo i puma, puma i sohayo. Kiedyś ich słuchałem dosyć często ale kiedy zauważyłem
@01ab: słuszny wpis, zwłaszcza to o widzach - sam oglądam ich regularnie w różnych projektach, i jakiś czas temu z ciekawości wbiłem na discord jacexa - to jaka tam masowa masturbacja i lizanie dupy się #!$%@? to przekracza ludzkie pojęcia, aż odechciało mi się ich oglądać przez pewien czas, mając świadomość jacy ludzie ich śledzą. Przeradza się to w jakiś kult nieomylnych person internetowych, który wygląda jeszcze gorzej od kiedy Kacper