Wpis z mikrobloga

@ufos: dokladnie, lepiej tego ujac nie mozna :/ klapa roku byla a nie gra roku :/

Gra u waga spoiler, przejdz do nastepnych drzwi, wybij 3 fale wrogow w pomieszczeniu, przejdz do nastepnych drzwi, wybij nastepne 3 fale wrogow i tak dalej i tak dalej :(
@porque: Zmęczę tego singla (albo i nie) i chyba na allegro poleci. Multi nawet nie odpalam w tym wypadku. Ale może się rozkręci, dopiero na jakimś boisku futbolowym jestem.
@miknan: wiesz, warto sprawdzic jednak multi, moze Tobie sie spodoba, dla mnie to nieudana kalka z uncharted 3 i 2(w multi tym bardziej), ale jak grasz na pc to moze lepiej sie gra :)

Co do singla, ja skonczylem na ps3, wymeczylem go szczerze mowiac, bo juz mi sie odechcialo grac jak zdobylem odznaczenia ze z jakeis tam broni zabilem tysiac czy 2 tysiace wrogow, ale mowie juz tyle przeszedlem to
@Khaine: padali jak kaczki, az nie wiedzialem ktory to Ci zli, a ktorzy to cywile :D Ale jak widac, chyba ludzie sie tam w tej Brazylii nie nudza :D

@ufos:

najlepszy to jest ten policjant ktory nam pomaga :D my tam jedziemy gory trupow zeby tam sie dostac, a on glosnym duzym samochodem zawsze sie wbija, niezauwazony i bez problemowo i nas zabiera czy #!$%@? wie co tam robi :D