Wpis z mikrobloga

wkurza mnie taka postawa HEHE WYKSZTAŁCENI NIBY ALE WCALE NIE INTELIGENTNI
czemu mam słuchać jakiegoś wykształconego, przecież prawdziwa inteligencja to są MONDROŚCI LUDOWE, przekazywane z dziada pradziada

babka robiła przecier z pistacji i poziomek na bóle d$py, mieszała w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara 13 razy, a potem dodawała imbiru I JAKOŚ NIKT WTEDY NA RAKA NIE ZAPADAŁ
tacy inteligentni ci niby lekarze, a nie potrafią wyleczyć prostego nowotwora na które nasze prabacie znały zaklęcia i jakoś nikt nigdy na nie nie chorował???

big farma oni robią jakieś leki zatruwają nas tym to drogie jest a ludzie coraz bardziej chorowici, to wielki spisek jest oni chcą od nas pieniądze wyciągać ale my się nie damy precz z komuną

#pasta #heheszki #takaprawda #4konserwy #foliarze #bekazprawakow #bekazkatoli
  • 4
@jakub2137krawczyk: niby to tylko #heheszki i #pasta , ale chcę się do tego odnieść. Primo wkurza mnie w tego typu heheszkach i dyskusjach, że albo opowiadasz się za rozwiązaniami "nowoczesnymi" zawsze i że 100% przekonaniem, albo jesteś foliarzem debilem. Fałszywa i zupełnie niepotrzebna dychotomia. Nie mam nic przeciwko nauce, ale potrafię też zauważyć, że prawdopodobnie zachodnia medycyna nie ma odpowiedzi na wszystko. Co znowu nie oznacza że przestaje ufać lekarzom i