Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

źródło: comment_1595094003VCH8tW24KqScJLnv64DlrX.jpg
Pobierz@RobieZdrowaZupke: Większa beka z lewaków, którzy słusznie używają tego jako argumentu na pokazanie że ktoś jest czubem
Kto to jest na zdjęciu na dole? Ma ktoś link?
Tak, oba są słabe ale nie wiem co w tym rasistowskiego, że gościu parodiuje stereotypowego, biednego czarnego ze Stanów. Jak by parodiował Polską patologię na dorobku za granicą to znaczy, że jest ksenofobem automatycznie? Co jeżeli Polak by zrobił taką parodię, ojkofobia czy cholera wie co?
Szanujmy się i nie używajmy amerykańskiego znaczenia słowa "rasizm", bo ja mogę mieć
Zresztą porównanie z kabaretami jest bez sensu.